Aurelio mağlubiyetin nedenini açıkladı

Fenerbahçe’ye 2-0 ile kaybeden Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio, mağlubiyetin nedenlerini sıraladı. Sarı-Lacivertliler karşısında başa baş bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Aurelio, küçük detayların sonucu belirlediğini söyledi.

Süper Lig’in 7’nci haftasında Fenerbahçe’ye 2-0 ile kaybeden Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio, sonucu küçük detayların belirlediğini söyledi. Ortaya koydukları futbolun yenilgiyi hak etmediğini söyleyen Aurelio, “Yaptığımız 2 hatayla rakip 2 gol buldu. Oyuncularımız sonuna kadar savaştı. Sonuna kadar dengeli bir mücadele vardı. Sadece 2 hatadan 2 gol yedik. Aslında gol atamadık ama pozisyonları incelersek küçük birkaç detayı yapamadık. Gol atmak için bunlara ihtiyaç var. İlk yarıda da çok şansımız vardı ama golü atamadık. Fenerbahçe yapabildi. Gol atabilseydik sonuç farklı olabilirdi” sözlerini kullandı.


“GÜZEL BİR MÜCADELE ORTAYA KOYDUK”

Fenerbahçe ile başa baş bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Aurelio, “İlk yarı berabere tamamlandı ama skor avantajını da elimize geçirebilirdik. Güzel bir mücadele ortaya koyduk. Sadece sonucu alamdık. Ben oyuncularımı kutluyorum” diye belirtti.

“BU TİP MAÇLARDA SADECE KÜÇÜK DETAYLAR SONUÇLARI BELİRLİYOR”

Küçük detayları lehlerine çeviremediklerini söyleyen Aurelio, “Bu tip maçlarda sadece küçük detaylar sonuçları belirliyor. Rakip takım kırılma anlarında maçı çevirmeyi başarabildi. Ve sonucu onlar aldı” sözlerini kullandı.