'ATTIM KADEHİ' İÇİN BALIKÇI KÖYÜNDE KLİP

Antalya sahnelerinin sevilen sesi Mehmet Yenigün, sanat hayatının 20'inci yılına özel çıkardığı single albümünün parçası 'Attım Kadehi' için Şile'deki balıkçı köyünde klip çekti. Usta tiyatrocu Selahattin Taşdöğen'in eşlik ettiği klip, tüm dijital platformlarda 12 Ekim'de yayınlanacak.

Antalya sahnelerinde 20 yıldır eğlence dünyasına hizmet eden Mehmet Yenigün, yurt içi ve yurt dışında konserler verdi, turizm kentinde çok sayıdaki eğlence mekanında sahneye çıktı. Özellikle hafta sonları kentin ünlü mekanlarını dolduran müdavimleri coşturan Yenigün, sanat hayatının 20'inci yılını single albümle taçlandırdı. 'Attım Kadehi' isimli pop arabesk tarzı single ile müzik listelerine giriş yapan genç sanatçı, bu albümün klibini de sözleri Zafer Kerey, bestesi Turgay Saka ve aranjesi Atınç Tombak'a ait olan 'Attım Kadehi' şarkısına çekti. İstanbul Şile Sofular Sahil Köyü'nde çekimleri yapılan klibin yönetmeliğini Ali Eşitmez üstlenirken, usta tiyatrocu Selahattin Taşdöğen ise şarkıcı Mehmet Yenigün'e balıkçı rolünde eşlik etti. Klip ve şarkı, tüm dijital platformlarda 12 Ekim'de yayınlanacak.

Uzun süredir eğlence dünyasında ve gece hayatında var olduğunu belirten Mehmet Yenigün, "Uzun süredir hayalini kurduğum single ile dinleyecilerimin karşısına çıkıyorum. 'Gözbebeğim' olarak nitelendirdiğim bu şarkıma çok inanıyorum. Balıkçı köyünde çektiğimiz klip de çok güzel oldu. Bana klipte eşlik eden duayen sanatçımız Selahattin Taşdöğen'e de teşekkür ederim. Beni bağrına basan memleketim Antalya'ya ve destek veren herkese teşekkürü borç biliyorum" dedi.

Şarkıcı Yenigün, önümüzdeki aylarda ikinci single ve klibini yayınlamayı planlıyor.

DHA