ATSO'YA ANTALYASPOR ÇAĞRISI

Antalyaspor yeni başkanını ararken, dikkat çeken bir talep geldi. Kırmızı-Beyazlılarda 2. Başkanlık ve Vakıf Başkanlığı yapan Ali Yılmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde yaptığı konuşmada Öztürk ailesinin geri döndürülmesi için çalışma yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

2013 yılında Antalyaspor'u neredeyse borçsuz bıraktıklarını söyleyen Yılmaz, daha sonra Kırmızı-Beyazlıların zarar uğratıldığını ve kendisinin ortaya koyduğu mücadelede yalnız bırakıldığını ifade etti. Daha sonra ortaya çıkan borçlardan bahseden Yılmaz, "Önce 40 milyon TL borç var dediler, Öztürk ailesini ikna ettiler. Kongrede bu borcun 89 milyon TL olduğunu açıkladılar. Ancak kongreden hemen sonra 135 milyon TL, hesapların kontrol edilmesinden sonra borcun 190 milyon TL yani 57 milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Bu borcun yanı sıra onlarca dava dosyası ile Öztürk ailesi Antalyaspor’u almış oldu. Öztürk ailesi sahip çıkmasaydı, şu anda amatör kümede olurduk. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdi de tüm borcu üstlendiklerini açıkladılar" dedi.

"YALNIZ BIRAKTIK"

Öztürk ailesinin yalnız bırakıldığını ifade eden Ali Yılmaz, "ATSO Başkanı Davut Çetin Bey, en kısa zamanda Öztürk ailesi ile bir araya gelmeli. Öztürk ailesinin Antalyaspor’da devam etmelerini sağlamalıdır. ATSO Meclisi de destek vermelidir. Yoksa bunca fedakarlık heba olacak. Yol yakınken Öztürk ailesi Antalyaspor’a tekrar kazandırılmalıdır. Dürüstler, hırsızlar kadar cesur olmazsa bırakın şehrimizi, vatan elden gider" diye konuştu.

HABER MERKEZİ