ATSO Başkan Yardımcısı Kabadayı görevinden istifa etti

Gloria Hotels İdari İşler Koordinatörlüğü görevinden alınan Fatih Kabadayı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki (ATSO) tüm görevlerinden istifa etti. ATSO'dan yapılan açıklamada Kabadayı'nın yerine Ahmet Kasapoğlu'nun getirildiği duyuruldu.

Uzun yıllardır Antalya’da turizm sektöründe görevler alan ve aynı zamanda ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Fatih Kabadayı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Gloria Hotels’te 1 Eylül 2014’ten beri İdari İşler Koordinatörlüğü görevini yürüten Kabadayı’nın 29 Mayıs 2024 itibarıyla görevinden alındığı şirket tarafından duyuruldu. Gloria Hotels’in yaptığı açıklamanın ardından Fatih Kabadayı’nın ATSO’daki görevi tartışma konusu olmuştu.

GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETTİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Kabadayı’nın kurumu tarafından görevden alınmasıyla bu görevini sürdürüp sürdürmeyeceği gündeme gelmişti. Tartışmalar devam ederken Fatih Kabadayı’nın ATSO Başkan Yardımcılığı, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Meclis Üyeliği görevlerinden istifa ettiği belirlendi. Yaşanan gelişmeyle ilgili ATSO Başkanı Ali Bahar’ın günün ilerleyen saatlerinde kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yapacağı öğrenildi.


ANFAŞ’TAN HİSSE ALMIŞ

Öte yandan ATSO’daki tüm görevlerinden istifa eden Fatih Kabadayı’nın bir süre önce Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım  A. Ş’den (ANFAŞ) 2 milyon liralık hisse aldığı iddia edildi. Hisse alımının ardından Kabadayı’nın ANFAŞ yönetimine girip Başkan Vekili olarak atandığı da öne sürüldü.




KABADAYI'NIN YERİNE KASAPOĞLU GETİRİLDİ

Fatih Kabadayı'nın istifasının ardından yerine Meclis Üyesi olan Ahmet Kasapoğlu getirildi. ATSO Başkanı Ali Bahar imzalı yapılan açıklamada, "Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Fatih Kabadayı, 24 Haziran 2024 tarihinde Yönetim Kurulu Üyeliği, Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etmiştir.  Fatih Kabadayı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na sunmuş olduğu 24.06.2024 tarihli dilekçede; Özaltın Otel İşletmeleri A.Ş. Gloria Golf Resort Şubesi'ndeki yetkilerinin sona erdiğini belirtmiş ve bu nedenle ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Meclis ve Meslek Komitesi üyelikleri görevlerinden istifa ettiğini bildirmiştir. Sayın Kabadayı’ya yeni iş yaşamında başarılar diler, bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalar için teşekkür ederiz. Kendisinden boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Kasapoğlu Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni temsilen Meclis Üyesi olan Ahmet Kasapoğlu gelmiştir" ifadelerini kullandı.