ATİP’E İLGİ BÜYÜK

Kısa bir süre önce kurulan Antalya Ticaret Platformu’na (ATİP) iş insanlarının ilgisi yoğun oldu. Ticari odaklı bir dernek olarak kurulan platformun kurucu başkanlığına iş insanı Muhteşem Kabasakal, getirildi.

Antalyalı iş insanlarının bir araya gelerek kurduğu ATİP, kısa sürede yoğun bir ilgiyle karşılandı. İş insanı Muhteşem Kabasakal, Tamer Gündoğdu, Vedat Aydoğan, Metin Tektaş, Fatih Tahal, Mehmet Siyahkoç, İsmail Ekmekçioğlu ve Aydın İnan’ın bir araya gelerek kurduğu Antalya Ticaret Platformu, günden güne büyüyor. Kısa zamanda 11 yönetim kurulu ve 33 platform üyesi olarak faaliyete geçen ATİP, beşinci toplantısını geçtiğimiz Perşembe günü yaptı. Kurucu başkanlığa oy birliği ile Muhteşem Kabasakal’ın getirildiği platform ilk günden iş dünyasının ilgi odağı haline geldi.

KURULUŞ AMACI

Derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi veren iş insanı Muhteşem Kabasakal, “Amacımız kimsenin muhalifi, alternatifi ya da ideoloji grubu olmak değil. Biz öncelikle herkesi temsil etmek amacıyla sadece ticaret odaklı bir lobi etkinliği oluşturmak için yola çıktık. Bu kadar yoğun ilgi ile karşılaşacağımızın farkında değildik. Meğer gerçekten güzel bir ihtiyaca parmak basmışız. Ekibimle birlikte güçlü bir ticari lobi oluşturmak ve ticari konularda söz sahibi olmak için elimizden gelen her çalışmayı gerçekleştireceğiz” dedi.

BASINLA BİR ARAYA GELECEKLER

Kabasakal konuşmasını şöyle tamamladı: “8 Temmuz’da basınla tanışma toplantımız olacak. Sonrasında her toplantımıza şehrin kanaat önderlerini ve çeşitli yöneticileri konuk ederek çeşitli ticari süreçleri masaya yatıracak ve iş dünyasının ihtiyaç ve taleplerini ilgili mercilere iletme konusunda köprü olmaya çalışacağız.”

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Muhteşem Kabasakal (Başkan)

Tamer Gündoğdu (Başkan Yardımcısı)

Vedat Aydoğan (Başkan Yardımcısı)

Murat Aslan (Genel Sekreter)

Metin Tektaş (Sektör Kurulları)

İsmail Ekmekcioğlu (Sektör Kurulları)

Ali Torun (Sektör Kurulları)

Fatih Tahal (Organizasyon)

Mehmet Siyahkoç (Organizasyon)

Rafet Aslan (Hukuki İşler)

İbrahim Murat Elbeyi (Mali İşler)

HABER MERKEZİ