ATAY USLU İDARECİLERİ UNUTMADI

AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” şiarı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile çalışan mülki idare amirlerimiz, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir.

Halkın güvenliği, konforu, esenliği, mutluluk ve huzuru için hizmet eden Valilerimiz, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız aynı zamanda devletin şefkat eli olarak vazifelerini icra ederken halka hizmeti Hakka hizmet olarak görürler.

Mülki İdare Amiri görevini yıllarca Ülkemizin farklı noktalarında ifa etmekten büyük bir onur duyduğumu ifade etmek isterim.  Mülki İdare Amirliği hizmeti güzel ve özel bir görevdir.

Makamlarını milletimizin emaneti olarak gören ve Milletimizin her bireyine, ülkemizin her karışına  hizmet etme sevdasında olan Mülki İdare Amirlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim.

Bu vesileyle hayatlarını kaybeden ve görevi başında şehit düşen idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, görevini şerefle tamamlayarak emekliye ayrılan idareci büyüklerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.

Anadolu’nun her karışında alın terleri ve akıl terleri olan tüm Mülki İdare Amirlerimizin ve İdarecilerimizin İdareciler Günü’nü kutluyorum.

HABER MERKEZİ