ASYA'YA BEKLENEN DESTEK GELMEDİ!

Başpehlivan Orhan Okulu’nun SMA Hastası Aybars bebek için satışa çıkardığı 666. Elmalı Yağlı Başpehlivanlık Kupası’nı 120 bin liraya satmasının ardından, Asya bebeğe de nefes olmak adına dün akşam kupanın tekrardan satışı yapıldı. Katılımın yetersiz olduğu müzayedede 26 bin lira fiyat biçilen kupanın satışı bir başka güne ertelendi.

Türkiye başpehlivanı Orhan Okulu, daha önce Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası Aybars bebek için 666. Elmalı Yağlı Başpehlivanlık Kupası’nı müzayede yöntemi ile satışa çıkardı. 120 bin liraya satışı gerçekleşen kupayı Karamürsel’den Ahmet Elbeyoğlu alarak kupanın yeniden satışa çıkarılmasını istedi. Ödemesinin yapılıp, teslim alınmayan kupa dün akşam saatlerinde bu kez Asya bebek için açık artırmaya gitti. Okulu’nun sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayına Asya’nın babası başta olmak üzere, Aybars’ın babası, Ahmet Elbeyoğlu ve 07 Gençlik Grubu üyesi Mustafa Öztürk ve Okulu’nun hocası Kemal Yılmaz katıldı.

Yayına katılan 07 Gençlik üyesi Mustafa Öztürk, Başpehlivan Okulu’nun gecesini gündüzüne katarak kazandığı manevi kupaya 25 bin lira değer biçen tek isim oldu. Yeterli katılım olmadığından Karamürsel’den Elbeyoğlu da kupaya 26 bin lira sundu. Ortak karar sonucu müzakerenin ileri bir tarihe erteleneceği kararına varıldı.

İleri tarihe ertelenen müzayedede Asya bebeğe nefes olmak adına Okulu, 8.  Avrupa Güreş Şampiyonu Tahir Akgül’ün de katılığım sağlayacağını ve iş adamlarından destek beklediklerini söyledi.