Aslı Baykal’dan İmamoğlu’na sert tepki

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Paris 2024 Olimpiyat Oyunları başladığı günden beri İstanbul’a gelmediğini sürekli Paris’te görüldüğünü belirterek sert eleştirilerde bulundu.

 Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nı yerinde takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert bir dille eleştirdi.


Baykal, İmamoğlu’nun Paris 2024 Olimpiyat Oyunları başladığından beri İstanbul’a gelmediğini sürekli Paris’te görüldüğünü belirterek, “Acaba Paris’te ev mi kiraladı?” diye sordu.


“ZATEN İMAMOĞLU İSTANBUL’DA DURMAYI PEK SEVMİYOR”

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da durmayı sevmediğini söyleyen Aslı Baykal, “İmamoğlu acaba Paris’te ev mi kiraladı, başladığından beri sürekli Paris Olimpiyatlarında görülüyor. Mansur Yavaşı da almış yanına bu sefer, ok boyamaya çalışanı da Olimpiyattaki sonuçlar, Türklerin kazandığı başarılar ile Türkiye’nin ne kadar büyüyüp güçlendiğini bir kez daha anlıyoruz. CHP Cumhurbaşkanı adayları düşünüp taşınmışlar,  en ufak katkıları olmayan bu durumdan yararlanabilmenin yolunu işi gücü bırakıp topluca Paris’e gidip orada fotoğraf vermek olarak bulmuşlar. Zaten İmamoğlu İstanbul’da durmayı pek sevmiyor. Yazık…” ifadelerini kullandı.

Baykal’ın, İmamoğlu hakkında yaptığı bu açıklama kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.