ASLAN AVI

Üst üste Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarının duraklama dakikalarında yıkılan Antalyaspor, Galatasaray deplasmanında moral arıyor. Son 3 deplasman maçından yenilgiyle ayrılan Akrep, ilk yarının son maçında 6 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray karşısında puan arayacak.

Antalyaspor, Süper Lig'in 2021-2022 sezonunun ilk devresini İstanbul'da kapatıyor. Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarının duraklama dakikalarında kalesinde gördüğü gollerle iki haftada 3 puanı elinin tersiyle iten Kırmızı-Beyazlılar, 19. hafta mücadelesinde Galatasaray'a konuk olacak.

11 YILLIK HASRET

Galatasaray ile 61. randevusuna çıkacak Antalyaspor'un rakibine karşı fazla şansı tutmuyor. Bugüne kadar oynanan 60 maçta sadece 8 kez kazanan Akrep, 17 maçtan 1 puan çıkarırken, 35 maçta ise rakibine boyun eğdi. Antalyaspor, İstanbul ekibine karşı deplasmandaki son galibiyetini ise 2010 yılında aldı. 8 Mayıs 2010 yılında oynanan maçı 2-1 kazanan Antalyaspor, sonrasında oynanan 11 maçta 3 puan yüzü görmedi.

DEPLASMANDA YOK

Süper Lig'de deplasman karnesi en kötü takımlardan birisi olan Antalyaspor, tek galibiyetini Giresunspor'a karşı aldı. Bu sezon dış sahada çıktığı 8 maçta sadece 5 puan çıkaran Akdeniz ekibi, 5 kez sahadan yenik ayrıldı. Antalyaspor, deplasmanda oynadığı son 3 maçta Hatayspor, Kayserispor ve Konyaspor'a kaybetti.

6 EKSİK, 2 SINIRDA

Antalyaspor'da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Galatasaray'a karşı 6 futbolcusunda faydalanamayacak. Sakatlıkları bulunan Enzo Crivelli, Doğukan Nelik, Ufuk Akyol, Hakan Özmert ve Harun Alpsoy ile cezalı Andrea Poli forma giyemeyecek. Kırmızı-Beyazlılarda Ruud Boffin ve Güray Vural da sarı kart görmesi halinde ikinci devrenin ilk maçı olan Göztepe mücadelesinde forma giyemecek.

GALATASARAY 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Ev sahibi Galatasaray da zor günlerden geçiyor. Şampiyonluk yarışının oldukça uzağında kalan Sarı-Kırmızılılar, tam 7 maçtır Süper Lig'de kazanamıyor. Son galibiyetini 11. haftada Gaziantep FK'ye karşı alan Galatasaray, sonrasında çıktığı 7 maçta 4 beraberlik ve 3 yenilgi gördü.

19. HAFTA

Hakem: Ali Şansalan

Galatasaray

Teknik Direktör: Fatih Terim

Fatih Öztürk

Yedlin   

Nelsson

Marcao

Ömer Bayram  

Aytaç Kara

 Morutan

Berkan Kutlu 

Oğulcan Çağlayan  

Kerem Aktürkoğlu 

Mostafa Mohamed

 

Antalyaspor

Teknik Direktör: Alfons Groenendijk

Boffin

Veysel Sarı

Naldo

Kudryashov

Bünyamin Balcı

Güray Vural

Eren Albayrak

Fredy

Doğukan Sinik

Ghacha

Mukairu

 

Stadyum: Nef

Saat: 16.00

TV: Bein Sports