ASGARİ ÜCRETLİLERİ HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, asgari ücret ile ilgili "Vatandaşlarımızın beklentileri bizim her zaman gündemimizdedir" dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK devam ederken gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda göç meselesiyle ilgili provakasyonların olduğunu vurgulayan Ömer Çelik, Türkiye'nin göç yönetimiyle mücadele ettiğini ve zamanı geldiğinde sığınmacıların ülkelerine döneceğini açıkladı.

Ömer Çelik'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

Filistin'de gazeteci Şirin Ebubaki.. İsrail güçleri ateş etti. Allah'tan rahmet diliyorum. Kendisi Kudüs'ün kızı olarak anılıyordu. İsrail makamlarından şeffaf soruşturma yapılmasını talep ediyoruz.

EVLAT NÖBETİ

Diyarbakır Anneleri'nin temennilerine katılarak annelerin bir sonraki Anneler günü'nde birlikte olmalarını diliyoruz. türkiye terör örgütlerine göz açtırmıyor. Terör örgütlerinin destekçisi gruplara her türlü cevap veriliyor.

SIĞINMACI TARTIŞMALARI

Son zamanlarda göç meselesi provakasyonlarına şahit oluyoruz. Turizm sezonunun da yaklaştığı günlerde kışkırtıcı olarak ele alındığını görüyoruz. Türkiye'nin göç yönetimi konusunda politikası vardır. Mücadele edilmektedir. Etkili sınır güvenlik tedbirleri vardır. Ülke içerisinde belli başlı iller sığınmacı kaydına kapanmıştır. Uluslararası koruma kanunlarına uygun hareket edilmektedir.

HABER MERKEZİ