x


x
x

Otomobil şarampole devrildi: Sürücü alkollü ve ehliyetsiz çıktı


Aksaray’da alkollü ve ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil şarampole devrildi. Yaralanan kadın sürücü ve arkadaşı hastaneye kaldırıldı.

Emre Gündoğdu

Emre Gündoğdu

EDİTÖR

13.05.2025 - 23:34

YAYINLANMA

17.05.2025 - 02:21

GÜNCELLEME
Otomobil şarampole devrildi: Sürücü alkollü ve ehliyetsiz çıktı

Kaza, Yavuz Sultan Selim Mahallesi belediye arsalarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, S.Y. (20) idaresindeki 33 VCF 97 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, Çarşamba Semt Pazarına metreler kala kontrolden  çıkarak şarampole düştü. Kazada sürücü kadın ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı C.Ö. (22) yaralandı. Kazayı gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÇIKTI

Kazayla ilgili inceleme başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, sürücü kadının 0.78 promil alkollü olduğunu ve ehliyetinin olmadığını belirledi. Sürücüye alkollü araç kullanmaktan 9 bin 268 lira, ehliyetsiz araç kullanmaktan 18 bin 678 lira olmak üzere toplam 27 bin 946 lira ceza keserken, ruhsat sahibine de 18 bin 678 lira ceza kesildi.

İHA                                        

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber.com.tr liderbursa.com Güncel Ekonomi Sağlık RESMİ İLANLAR E GAZETE Politika Eğitim
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !