ARTIK BAHANEYE YER YOK

YARALI AKREP, KÖTÜ GİDİŞATA ‘DUR’ DEMEK İSTİYOR

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda oynayacakları Rizespor maçını kazanarak, ligdeki kötü gidişata son vermek istediklerini söyledi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek istediklerini vurgulayan Korkmaz, “Ne olursa olsun, her şartta bu maçı kazanmak zorundayız'' dedi.

Hafta sonu evinde karşılaştığı Beşiktaş karşısında sahadan 6-2'lik ağır bir darbe alarak ayrılan Antalyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, hafta sonu oynanacak olan Rizespor maçı öncesi gazetecilerle buluştu. Beşiktaş maçının değerlendirmesini yapan ve sezon sonu hedeflerini açıklayan Korkmaz, Beşiktaş karşısında skor olarak ağır bir yenilgi aldıklarını belirtti. Korkmaz, "İlk yarıda, 1 defa ceza sahasına gelip maçın 3-0 bitmesi üzücüydü. Oyun olarak 30 dakika iyi oynadık. İkinci yarı, bunun dönüşünü yapmak için çok mücadele ettik, baskın oynadık. Maalesef sezon boyunca yaşamadığımız tüm bireysel hataları yaşadık. Ama futbolda bu da var" dedi.

ANTALYASPOR KENETLENDİ
Hafta sonu oynanacak olan Rizespor maçını da değerlendiren Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, şöyle konuştu:
"Bu hafta çok formda bir takıma karşı oynayacağız. Bu periyotta kaybetmeden ya da kazanarak, maçı bitirmemiz lazım. Sakat tek oyuncumuz Celustka. Cezalı olarak da Doukara var. Maalesef her hafta ya cezalı ya da sakat oyuncumuz oluyor. İnşallah önümüzdeki haftalar cezalı ve sakat oyuncumuz olmadan sahaya çıkarız. Diego döndü. Bu hafta oynatmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. Cissokho’nun kadro dışı kalmasıyla sol bek mevkii için nasıl bir yapılanmaya gideceklerinin sorulması üzerine Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Hafta boyunca bu mevkii için çözüm yolları denedik.  Bir çözüm yolu da bulacağız. Nihayetinde 11 kişi çıkacağız. Düşüncemizde bir oyuncumuz var. Onun üzerine taktik antrenmanı yapacağız. O bölgeye en doğru seçimi yapacağız"

KORKMAZ: HEDEF 41 PUAN
İkinci yarı hedefleri hakkında da konuşan Korkmaz, "Ben, şimdi ikinci periyoda bakıyorum. 2 mağlubiyet 1 beraberlik aldık. Düşündüğümüz puanı yakalayamadık. Ama önümüzde 14 maç var. İlk hedefimiz 41 puanı bulmak. Bunu ne kadar erken bulursak çok daha rahat ederiz. 3 maçlık periyoda baktığımızda zor bir maç periyodu var. Bu 2 maçtan alacağımız galibiyetler hem takımı hem de şehri çok rahatlatacak" dedi.

TEK SIKINTIMIZ EKSİKLER
Beşiktaş maçının ardından taraftarın takıma sahip çıkmasının kendisini çok sevindirdiğini dile getiren Korkmaz, "Gerçekten çok önemliydi. Bu beni daha da mutlu etti. Oyuncularımla ilgili hiçbir eleştiri gelmesin, eleştiri bana gelsin. Çünkü ben bu yükü kaldırabilecek karakterde ve güçteyim. Saygı çerçevesi içinde eleştirilmem gayet normal. Sıkıntımız yok tek sıkıntımız eksik kadro" şeklinde konuştu.
Taraftarlarının yüzünü güldürmek istediklerini vurgulayan Korkmaz, “Ne olursa olsun, her şartta bu maçı kazanmak zorundayız'' dedi.

AMİLTON, FREDY VE TARIK ÇAMDAL
Devre arasının son gününde transfer yasağının kaldırılarak yapılan transferleride değenlendiren Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Amilton’u sezon başından beri takip ediyorduk, iyi bir oyuncu. Özellikle hücumda takımımıza daha fazla katkı sağlarlar düşünüyorum. Zaten düşünce de bu. Her 2 oyuncumuz da adaptasyonu çabuk atlatırlar. Brezilyalı olması da bu konuda bir avantaj.  Zaten birbirine bağlı ve seven bir takımız. Bir an önce hem hücum hem de takım olarak katkı vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu. Tarık Çamdal hakkında da bilgi veren Korkmaz, "Tarık Çamdal da takımla antrenmanlara başladı. Onunla ekstra antrenman da yapıyoruz. 2 haftalık programa tabii tutacağız. Kendisi de bireysel performans antrenörüyle çok iyi çalışmış. Test ettiğimizde fazla bir eksiğinin olmadığını gördük. Yalnızca takımla beraber antrenman yaptırarak koordinasyon açığını kapatması için çalışacağız" dedi.

ANTALYASPOR’DA RİZE HAZIRLIKLARI TAMAM
Ligin ikinci yarısına puan kayıplarıyla başlayan ve 5 haftadır kazanamayan Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetiminde gerçekleşen antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki grup olarak çalışmalarını sürdürdü. Bir grup Çaykur Rizespor maçının taktik provasını yaparken diğer grup ise pas ve şut çalışması yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Kırmızı beyazlılar bu sabah uçakla Trabzon'a, oradan da karayolu ile maçın oynanacağı Rize'ye geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.