ARANAN STOPER RUSYA’DA ÇIKTI

Transferdeki son hamlesini savunmanın ortasına yapmayı planlayan Antalyaspor’da aranan isim Rusya’da çıktı. Spartak Moskova’nın Rus futbolcusu Ilya Kutepov’un menajeri Damiano Drago, transfer girişimini resmen duyurdu

Savunmaya takviye yapmak için adeta ince eleyip sık dokuyan Antalyaspor, aradığı ismi Rusya’da buldu. Kırmızı-Beyazlılar, Spartak Moskova’nın Rus futbolcusu Ilya Kutepov’u transfer etmek için girişimlere başladı. Rus ekibi, 27 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle göndermek isterken, Antalyaspor ise kiralama formülü üzerine çalışma yürütüyor.

5 MİLYON EURO İSTENİYOR

Rus basınına açıklamada bulunan Ilya Kutepov’un menajeri Damiano Drago da Antalyaspor’un ilgisini doğruladı. Kutepov ile ilgilenen 3 kulübün olduğunu söyleyen Drago, “Antalyaspor’un yanı sıra Rusya’dan da iki takım futbolcuyla ilgileniyor.  Kutepov, Spartak'tan ayrılabilir, çünkü Rusya Milli Takımı’na çağrılmak için oynaması gerekiyor. Kulüp resmi olarak Kutepov için 5 milyon Euro bonservis istiyor, ancak 2-2.5 milyon Euro kabul edebilir da çünkü kulübün finansal fair play ile bazı sorunları var. Kiralık olarak ayrılması da opsiyon olarak düşünülebilir ” ifadelerine yer verdi.

KUDRYASHOV İLE BERABER OYNADI

Ağustos ayında başlayan Rusya Premier Lig’de henüz süre alamayan 1.92’lik futbolcu, geçen sezon ise tüm turnuvalarda 13 maçta forma giydi. 12 kez Rusya Milli Takım formasını terleten deneyimli futbolcu, Antalyaspor’un başarılı futbolcusu Fedor Kudryashov’la da ülkesi adına beraber mücadele etti.

HABER MERKEZİ