ANTKOMDER’in yeni Başkanı Nevzat Akçan oldu

İlk seçimde 67'ye 67 beraberlik çıkması sonucu yeniden sandığa gidilen Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği'nin yeni Başkanı 73 oyla Nevzat Akçan oldu.

İlk seçimde 67'ye 67 beraberlik çıkması sonucu yeniden sandığa gidilen Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nin ikinci seçiminin de Nevzat Akcan rakibi mevcut Başkan Hasan Ali Yılmaz'a karşı 73'e 63 üstünlük kurarak ANTKOMDER’in yeni Başkanı seçildi.


Nevzat Akcan, bugün yapılan devir teslim töreninin ardından görevine başladı.

Devir teslim töreninde konuşan Akcan “ Hasan Başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar derneğimize katkıları nedeniyle teşekkürler ediyorum. Destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Kazanan hal esnafımız olmuştur. Sen ben yok, biz olacağız. Biz olarak yönetim sağlayacağız. İnşallah yeni yönetim kurulumuz ile hep birlikte sektörümüze katkılar sunacağız” ifadelerini kullandı.


Eski Başkan Hasan Ali Yılmaz ise Nevzat Akcan ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Nevzat Akcan'ın listesinde şu isimler bulunuyor:

Nevzat Akcan, Erkan Tosun, Fatih Ekinci, Cihan çelik, Rıdvan Şen, Enver Sönmez, Ömer Aksoy, Ali Bahadır, Abdülaziz Ağırman, Hakan Aydın, Ali Şahin, Mehmet Ali Pullu, Bilal Altın