ANTİAD BAŞKANI YILDIZ: PANDEMİNİN YARALARINI SARACAĞIZ

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanı Ferhat Yıldız, pandemi nedeniyle üyelerin zorluklar çektiğini belirterek, “Bununla ilgili bütün aktif, siyasi, politik hizmetler de dahil olmak üzere üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Pandemi süresinin yaralarını hızla sarmaya kararlıyız" dedi.

ANTİAD'ın 5 yıldızlı otelde düzenlediği tplantıya, Başkan Ferhat Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. Toplantıya konuk olan Ekonomist Erkin Şahinöz, ekonomideki son değerlendirmeleri, döviz kurundaki hareketlenmeyi ve kripto paralar hakkında üyelere bilgilendirmede bulundu. Başkan Ferhat Yıldız ise pandemi sonrasında dernekteki değerlendirmeleri üyeleriyle paylaştı. Pandemi nedeniyle uzun bir süre dernek faaliyetlerinin aksadığını belirten Yıldız, her 15 günde bir üyelerle bir araya geleceklerini ve kentin önde gelen insanlarıyla özel toplantılar yapacaklarını anlattı.

KATKI SAĞLAYACAK PROJELER

Antalya iş insanları Derneği olarak pandeminin yaralarını hızla sarmaya kararlı olduklarını anlatan Ferhat Yıldız, “Sıkıntılı pandemi sürecini hızlıca atlatacağız. Üyelerimizle birlikte bu süreçten çok zararlı çıktık, fakat yaralarımızı hızla telafi etmeye kararlıyız. Üyelerimize bütün desteği bu süreçte vereceğiz. Bununla ilgili bütün aktif, siyasi, politik hizmetler de dahil olmak üzere üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Pandemi süresinin yaralarını hızla sarmaya kararlıyız. Gelecek planlarımızı yaptık. İnşallah hem Antalya hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak güzel projelerle üyelerimizin kalkınmasına fayda sağlayacağız" dedi.

ANTİAD APP UYGULAMASI HAYATA GEÇİYOR

Derneğe yeni bir soluk getirerek 'AntiadApp' uygulamasını hayata geçireceklerini aktaran Başkan Yıldız, bu uygulamayla birlikte üyelerin bütün ticari özelliklerine ve kurumsal kimliklerine rahatça ulaşılabileceğini vurguladı. Yıldız, “Bu platformla birlikte üyelerimiz kendi yaptıkları işle ilgili bütün yeni teknolojileri ve yeni ürünlerin kampanyalarını bu uygulamadan rahatlıkla duyurabilecek. Bütün üyelere duyurularımızı buradan yapacağız. Üyeleri tek bir noktada toplayacağız. Herhangi bir üyemize ulaşmak isteyen dışardan bir kişi bizim aplikasyonumuzu kullanarak rahatlıkla ulaşabilecek" diye konuştu.

Toplantı sonunda Ekonomist Erkin Şahinöz ve üye Hande Ayket'e çiçek takdimi yapıldı.

DHA