ANTBİRLİK’TEN ‘ARSA’ AÇIKLAMASI

Antalya Büyükşehir Meclisinde, Serik Belediyesi’nin gündem dışı kalan önergesi sonrası yaşanan tartışmalarla ilgili açıklama yapan Antbirlik Başkanı Yavuz, Serik Belediye Başkanı Aputkan’ın yanlış bilgilendirildiğini belirterek, “Sözleşmede, çiftçimizin hak ihlaline uğradığını tespit ettik ve sözleşmeyi iptal ettik. Mahkeme devam ediyor” dedi

Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, geçtiğimiz günlerde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunduğu önerge hakkında açıklamalarda bulundu.  Önergenin meclis gündemine alınmaması sonrası yaşanan tartışmaları ele alan Başkan Yavuz, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın yanlış bilgilendirildiğine inandığını söyledi. Yavuz, “Antalya Büyükşehir Meclisi’nde 9 Kasım tarihinde çiftçimize ait Serik Cumalı Mahallesi’nde ki 2013 yılında imardan geçen parselimizle ilgili Serik Belediyesinin getirdiği önergenin gündem dışı kalmasıyla başlayan tartışmalar Antbirlik olarak bizi derinden üzdü. Ben, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın, eksik, hatalı ve ya yanlış bilgilendirildiğine inanıyorum. Kesinlikle art niyetli olduğunu düşünmüyorum”  diye konuştu.

 “ÇİFTÇİNİN HAKKINI YEDİRMEM”

Çiftçinin hakkını yedirmemek adına her zaman mücadele ettiğini vurgulayan Yavuz, Antbirlik yönetiminin şeffaf olduğuna dikkat çekerek, “Ben, geçmiş yönetimin haksız, çiftçiyi zarara uğratan tüm anlaşmaları mahkemelere taşıyıp iptal ettirdim. Her zaman çiftçimizin hakkını adaletli olarak korudum. Bize el uzatıp bütün projelerimize, çalışmalarımıza sınırsız destek olan devlet büyüklerimizin de yıpratılmasına asla göz yummam. Bu yaşanan süreç bizi, çiftçimizi üzdü, kurumumuz yıprandı. Antbirlik, denetimleri devlet tarafından yapılan, takip edilen hesap veren bir kurumdur. Tartışmalardan dün olduğu gibi bundan sonrada uzak duracağız” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ