Antalyaspor yönetiminde revizyon

Süper Lig’de sezon sona ererken, Antalyaspor’da futbol takımının yanı sıra yönetim kadrosunda da büyük değişikliklerin yaşanması bekleniyor. Başkan Sinan Boztepe önderliğinde yapılacak yönetim revizyonunda en az 6 değişim bekleniyor.

Çalkantılı bir sezonu geride bırakan Antalyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yerine Alex de Souza ile anlaşma sağlanırken, başta transfer yasağının kaldırılması olmak üzere pek çok konuda yoğun bir mesai harcanıyor. Transfer için büyük bir mesai harcayan Başkan Sinan Boztepe, yönetim kurulunda da ciddi bir değişime gidiyor.

İLK İSTİFA AĞRI’DAN

Ekim ayında göreve gelen Başkan Sinan Boztepe’nin yönetim listesinden ilk istifa seçimin ertesi gününde gelmişti. Dönemin teknik patronu Nuri Şahin ile yaşadığı sorunlar sebebiyle Ahmet Ağrı görevinden istifa ederken, Aralık ayında da Barış Ekmekçioğlu, Himmet Erbay ve Gökhan İlgar yönetimden ayrılan isimler oldu. Recep Bayraktar Özkan Yeşil ise listeye dahil edildi.

6 YENİ İSİM

Yönetim listesinde önemli değişiklikler planlanırken, görev alacak isimler de belli oluyor. Güçlü bir yönetim kurulu listesiyle yeni sezon çalışmalarına başlamak isteyen Başkan Sinan Boztepe’nin listesinde yer alacak isimler seçimin ertesi günü istifasını veren Ahmet Ağrı ile birlikte Fahrettin Sarıgüney, Emrah Saçan, Yaşar Okudan, Bekir Samut ve Kıvanç Ballı oldu.

ÇIKACAK İSİMLER BELLİ OLUYOR

Antalyaspor’da yönetim listesinden çıkacak isimler de netleşiyor. Başkan Sinan Boztepe önderliğinde maddi katkı sağlayabilecek bir yönetim listesi için mesai harcanırken, Mertay Selim Şirin, Akın Tatlıpınar ve Feyzan Ersinan’ın yeni yönetim listesinde olması beklenmiyor.