ORGILL ÖYLE İSTEDİ

2021 yılında bileği bükülmeyen Antalyaspor, serisini Yeni Malatyaspor karşısında da sürdürdü. 1-1 sonuçlanan mücadelede her iki taraf için de goller Antalyaspor'un Jamaikalı futbolcusu Dever Orgill'den geldi.

Süper Lig'in 25. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Antalyaspor, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılarda sezonun suskun isimlerinden Dever Orgill, 5. dakikada takımını 1-0 öne geçirirken, 12. dakika bu kez kendi ağlarını havalandırarak maçın skorunu belirleyen isim oldu.

SERİ 9 MAÇA ÇIKTI

Son yenilgisini 2020 yılının son günlerinde Hatayspor'a karşı alan Antalyaspor, serisini 9 maça çıkardı. Oynadığı son 9 maçta 3 galibiyet ve 6 beraberlik alan Kırmızı-Beyazlılar, evinde ise üst üste 3. maçını kazanamadı. Evinde son olarak Karagümrük'ü 3-1 mağlup eden Akrep; sırasıyla Trabzonspor, Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı.

EVİNDE İLK KEZ PUAN VERDİ

1-1 berabere sonuçlanan mücadeleyle birlikte Antalyaspor, evinde rakibine ilk kez puan verdi. Daha önce Antalya'da oynanan 3 maçın tamamını kazanan Kırmızı-Beyazlılar, bu seriyi sürdürmeyi başaramadı.

KORAY GEÇGEL