Antalyaspor yedi yıl sonra Beşiktaş’a mağlup oldu

Antalyaspor Tüpraş Stadında konuk olduğu Beşiktaş’a 7 yıl aradan sonra 4-2’lik skorla yenildi. Siyah beyazlılara mağlup olan Antalyaspor bu sezon Süper Lig’deki ilk yenilgisini aldı.

Süper Lig'in 2’nci haftasında Antalyaspor, Tüpraş Stadında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Antalyaspor, sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Akrep, Dolmabahçe'de Beşiktaş'a karşı bir Süper Lig maçında 7 yıl sonra yenildi.


23’ÜNCÜ SANİYEDE GOL

Antalyaspor maça fırtına gibi başladı. Kırmızı beyazlı ekip Samudio'nun 23’üncü saniyede attığı golle 1-0 öne geçti. Beşiktaş’ın etkili ataklarına karşı koyamayan Antalyaspor, Immobile'nin attığı gollerle soyunma odasına 2-1 geride girdi.


GÜRAY VURAL KIRMIZI KART GÖRDÜ

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Antalyaspor, Samudio ile 51’inci dakikada tekrar beraberliği yakalamayı başardı. Yediği şok golün ardından Beşiktaş, Rafa Silva'nın golüyle tekrar öne geçti. Güray Vural'ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan kırmızı beyazlı ekip, son dakikada Muçi'nin golüne engel olamadı ve maçtan 4-2 mağlup ayrıldı. Beşiktaş bu sonuçla 6 puan ile zirvedeki yerini korurken, iki maçta 1 puan alan Antalyaspor Süper Lig’de 14’üncü sıraya yerleşti.


AKREP, 7 YIL ARADAN SONRA BEŞİKTAŞ'A BOYUN EĞDİ

Antalyaspor, Süper Lig'deki ikinci maçında ilk mağlubiyetini alarak Beşiktaş deplasmanından puansız döndü. Akdeniz temsilcisi daha önce Beşiktaş’a karşı deplasmanda son mağlubiyetini 13 Ağustos 2017'de 2-0'lık skorla almıştı. Beşiktaş böylece Antalyaspor'u sahasında 7 yıl aranın ardından yenmeyi başardı. 


SIRADAKİ RAKİP HATAYSPOR

Süper Lig’e bir beraberlik ve bir mağlubiyetle başlayan Antalyaspor 3’üncü haftada Hatayspor’u ağırlayacak. 25 Ağustos Pazar günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumunda oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak.