Antalyaspor'un transfer tahtası açılmıyor

Transfer tahtası 240 gün sonra açılmasının ardından Zymer Bytyqi’ye olan borç sebebiyle 7 günde yeniden kapanan Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe, konuyla ilgili olarak ilk açıklamasını yaptı.

Radyospor’a konuşan Başkan Boztepe, transfer engelini kısa sürede açmayacaklarını söyledi. İstedikleri kadroyu oluşturduklarını söyleyen Boztepe, “Bytyqi dosyasına itiraz edemezdik, çünkü haklıydı. Oradan yeni bir engel gelene kadar transferlerin hepsini tamamlamış olduk. Transfer tahtasını açmak için bu sezonun sonuna kadar zamanımız var. Belki Bytyqi ile uzlaşıp geri dönmesini de sağlayabiliriz. Bugünkü şartlarda anlaşma zemini olursa tahta açılabilir. Anlaşma yapılamazsa önümüzdeki sezona kadar zamanımız var” ifadelerine yer verdi. 

TOWNSEND’DEN UMUTLU

Transfer engeli geldiği sırada lisansı çıkarılması için girişimlerin başladığı Andros Townsend’in durumuyla ilgili olarak da bilgi veren Boztepe, “2 yıllık anlaşma yaptık. Evrakları Türkiye Futbol Federasyonu’na gitmişti, Oradan olumsuz bir şey beklemiyoruz. Yüzde 95 lisansı çıkar. Var sayalım ki olumsuz bir durum olursa orada oynayacak oyuncularımız var” sözlerini kullandı. Başkan Boztepe, Fenerbahçe’den transfer için girişimde bulundukları Miha Zajc ve Miguel Crespo transferlerinden de vazgeçtiklerini duyurdu. 

HEDEF 3 PUAN

Yarın oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da konuşan Boztepe, “ Antalyaspor’un hedefi üst sıraları zorlamak. Beşiktaş maçı da kolay olmayacak. İlk deplasmanımız … Oradan 3 puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu.