Antalyaspor’un Rizespor maçı 11’i belli oldu

Antalyaspor’un Rizespor karşısında mücadele edeceği ilk 11 belli oldu.

Süper Lig’de 8.hafta mücadeleleri Rizespor – Antalyaspor maçıyla başlayacak. Antalyaspor’un mutlak 3 puan arayacağı karşılaşma öncesinde ilk 11’i de belli oldu.

İşte Antalyaspor’un Rizespor karşısındaki ilk 11’i:

Kenan Piric

Thalisson Silva

Sam Larsson

Güray Vural

Moussa Djenepo

Olek Petrusenko

Jakup Kaluzinski

Andros Towsend

Mert Yılmaz

Braian Samudio

Veysel Sarı

ANTALYASPOR REKABETTE ÜSTÜN

Antalyaspor’un, Rizespor ile girdiği rekabette üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar 31 kez birbirine rakip olan iki takımdan Antalyaspor 12 kez kazanırken, 10 mücadeleden ise puansız ayrıldı. 9 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

AKREP DEPLASMANDA GALİP GELEMİYOR

Bu sezonki iki galibiyetini de evinde alan Antalyaspor, deplasmanda tam 7 maçtır kazanamıyor. Son 7 maçta 2 beraberlik ve 5 yenilgi alan Akrep, kalesinde tam 20 gol gördü. Kırmızı-Beyazlılar, bu son 7 karşılaşmanın 6’sında da kalesini gole kapatamadı. Akrep, aynı zamanda son iki haftada gol atma başarısı da gösteremedi.

KIRMIZI BEYAZLILARDA 4 OYUNCU RİZESPOR KARŞISINDA FORMA GİYEMEYECEK

Antalyaspor’da zorlu karşılaşmada 4 futbolcu forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Emrecan Uzunhan, Bünyamin Balcı ve Bahadır Öztürk ile birlikte Fenerbahçe maçında sakatlanan Erdal Rakip, formasından uzak kalacak. Kırmızı-Beyazlılarda Thalisson ve Jakub Kaluzinski de mücadeleye kart sınırında çıkacak.