ANTALYASPOR'UN GELECEĞİ SAĞLAM

Pek çok önemli genç futbolcuyu kadrosuna katan Antalyaspor, yaş ortalamasını düşürmeye devam ediyor. Son olarak Mert Yılmaz'ı renklerine bağlayan Kırmızı-Beyazlıların A takım kadrosundaki 23 yaş altı futbolcu sayısı 10 oldu

Sedat Karabük'ün 2018 yılında Futbol Direktörlüğü görevine getirilmesiyle gençlik harekatına bağlayan Antalyaspor, gelecek vaat eden yıldızları kadrosuna katmaya devam ediyor. Son olarak Alman devi Bayern Münih kadrosunda yer alan Mert Yılmaz'ı renklerine bağlayan Akrep, yaş ortalamasını düşürmeye devam ediyor. Pek çok otorite tarafından geleceğin takımı olarak gösterilen Kırmızı-Beyazlıların, A takım kadrosunda Süper Lig'de forma giymesi beklenen 23 yaş altı futbolcu sayısı 10'a yükseldi.

8'İ YERLİ 2'Sİ YABANCI

Antalyaspor'un gelecek umudu olan 10 futbolcu arasında 2 yabancı futbolcu yer alırken, Türk asıllı Arnavut futbolcu Omar Imeri ile birlikte 8 futbolcu ise yerli statüsünde forma giyecek. Akrep'in 23 yaş altı futbolcuları şu şekilde: Gökdeniz Bayrakdar (19), Bünyamin (20), Paul Mukairu (20), Omar Imeri (20), Ali Eren İyican (21), Mert Yılmaz (21), Doğukan Sinik (21), Ufuk Akyol (23), Armel Drole (23), Harun Alpsoy (23).

5 OYUNCU SÜRE ALDI

Antalyaspor'un gelecek umudu 10 futbolcudan 5 tanesi, geride kalan 3 haftada süre aldı. Transfer edileli 2 gün olan Mert Yılmaz'ın yanı sıra Omar Imeri, Ali Eren İyican, Harun Alpsoy ve sakatlığı bulunan Armel Drole geride kalan 3 haftada süre alamadı. Kırmızı-Beyazlılarda takımlarına birer golle katkı sağlayan Gökdeniz Bayrakdar, Bünyamin Balcı, Paul Mukairu,  Doğukan Sinik ve Ufuk Akyol toplamda 530 dakika sahada kaldı.

3 FUTBOLCU DAHA VAR

Kırmızı-Beyazlıların kadrosunda Süper Lig'de süre alma olasılığı düşük olarak görülen 23 yaş altı 3 futbolcu daha bulunuyor. A takım kadrosunda yer alan Doğukan Özkan (20), Adem Metin Türk (16) ve Mevlüthan Ekelik (16) de ilerleyen dönemlerde şans bulmayı bekliyor.

KORAY GEÇGEL