Antalyaspor taraftarından tepki

Cumartesi günü Galatasaray’ı ağırlamaya hazırlanan Antalyaspor’dan flaş bir karar alındı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, Galatasaray taraftarına ayrılan tribününü genişletme kararı alırken, gelen tepkilerin ardından konunun bir kez daha masaya yatırılacak.

Süper Lig’de bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Antalyaspor, aynı zamanda mali olarak yaşanan darboğazı da aşmak için yoğun çaba sarf ediyor. İsim sponsorunu bulan ve elini rahatlatmak için önemli bir adım atan Kırmızı-Beyazlılar, cumartesi günü oynanacak Galatasaray mücadelesi öncesi de flaş bir karara imza attı. Yüksek bir tribün geliri bekleyen Antalyaspor Yönetimi, Sarı-Kırmızılılara ayrılan kapasiteyi de yükseltme kararı aldı.

GALATASARAYLILAR 4 BİNE ULAŞABİLİR

29 bin 307 kişi kapasiteli Antalya Stadyumu’nun yüzde 5’lik kısmı konuk takım taraftarı için ayrılırken, cumartesi günkü Galatasaray maçında bu alanın genişletilmesi kararı çıktı. Güney kale arkasında yer alan konuk takım bölümün genişletilerek üst tribünün tamamının Sarı-Kırmızılılara verilmesi kararlaştırıldı. Normal şartlarda yaklaşık bin 500 Galatasaray taraftarının maçı tribünden takip etmesi beklenirken, bu kararla birlikte rakamın 4 binlere ulaşması bekleniyor.

ANTALYASPOR TARAFTARINA BİLGİ SMS GELMEYE BAŞLADI

Antalyaspor Yönetimi’nin aldığı kararla birlikte Passolig de söz konusu tribünde kombinesi bulunan Antalyaspor taraftarına bilgi SMS’lerini atmaya başladı. Güney tribününde yer alan Kırmızı-Beyazlı futbolseverlere yapılan bildirimle birlikte Galatasaray mücadelesindeki yeni yerlerinin doğu tribününde olduğu belirtildi. Öte yandan güney tribününde yer alan koltukların satışı da Kırmızı-Beyazlı taraftara kapatıldı.

GENİŞLETME KARARINDA GERİ ADIM ATILABİLİR

Galatasaray taraftarı için alınan genişletme kararı, sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açtı. Pek çok Kırmızı-Beyazlı futbolsever, tepki mesajları yayımlarken, yönetim kurulunun da konuyu tekrar değerlendirmeye açabileceği ve alınan kararı değiştirebileceği de gelen haberler arasında yer aldı.