ANTALYASPOR SİFTAH PEŞİNDE

AKREPLER, ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAK MI?

Sezonun ilk yarısında başarılı sonuçlara imza atan ancak ikinci yarıda henüz galibiyeti bulunmayan Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında evinde lider Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

Lig'in ikinci yarısına puan kayıpları ile başlayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasından sahadan 1 puanla ayrılan Antalyaspor bu hafta evinde lider Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Pazartesi günü saat 20.00'da Antalya Arena Stadyumu'nda oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılarda sakatlığı devam eden Celustka idmanda yer almadı. Celustka'nın yaklaşık 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antalyaspor'da kritik maç öncesi iki isim ise kart sınırında bulunuyor.

BOFFİN VE CHİCO SINIRDA
Kırmızı beyazlı takımın başarı kalecisi Boffin ve savunmada yer alan Chico Başakşehir karşılaşmasında kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanacak olan Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Öte yandan antrenmanı Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Nurettin Ünal, Aytaç Altay, Emre Önen ve Genel Menajer Servet Çavuşoğlu birlikte izlediler.
Ayrıca Başakşehir ile oynanacak olan maçın biletleri satışa çıktı. Antalyaspor'un mutlak puan almak için sahaya çıkacağı kritik maçın bilet fiyatları VIP 75 TL, Batı 40 TL, Doğu 20 TL, Kuzey kale 10 TL, Güney kale 10 TL ve Misafir tribünü 13 TL olarak belirlendi.