Antalyaspor milli araya moralli girmek istiyor

Süper Lig'in 4. haftasında yarın akşam Antalyaspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Milli ara öncesinde Akrep zorlu deplasmandan puanla dönmek istiyor.

UEFA Uluslar Ligi’nde mücadeleleri için verilecek milli takım arası öncesinde Süper Lig'in 4. Haftasında Antalyaspor, yarın akşam deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak.

Kırmızı beyazlılar son maçında evinde ağırladığı Hatayspor’u son dakikada bulduğu golle 3-2’lik skorla mağlup etmiş ve sezonun ilk üç puanı ile ayrılmıştı.

Başakşehir ise bir başka son maçında Antalya temsilcisi Alanyaspor’u evinde 4-2 skorla mağlup etmişti. İki takımın da 3 puan için sahaya çıkacağı mücadele yarın 19.15’de başlayacak. Oğuzhan Çakır’ın yöneteceği karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

BAŞAKŞEHİR ÜSTÜN

İki takım ligde karşı karşıya geldiği son 10 mücadelede Başakşehir 4 kez sahadan galip ayrılırken 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor ise 3 karşılaşmada Başakşehir’i mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı-beyazlı ekipte, RAMS Başakşehir karşılaşması öncesi kırmızı kart cezalısı Güray Vural ile sakatlıkları süren Bünyamin Balcı ve Emrecan Uzunhan dışında eksik bulunmuyor.