ANTALYASPOR KARTAL AVINDA

Antalyaspor, Spor toto Süper Lig'in 20'nci haftasında evinde ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta 4-2 mağlup ederek yükselişe geçtiği Beşiktaş'ı ağırlayacak. Yarın saat 19.00'da oynanacak olan mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek

Antalyaspor, Spor toto Süper Lig'in 20'nci haftasında evinde ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta 4-2 mağlup ederek yükselişe geçtiği Beşiktaş'ı ağırlayacak.Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Kayserispor beraberliği ile başlayan ardından Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş mücadelesinde Göztepe'ye 3-0 mağlup olarak kupaya veda eden Antalyaspor, geçtiğimiz haftada Konyasspor'a deplasmada 2-0 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapmıştı. Kırmızı beyazlılar pazar günü evinde ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan mücadelede sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak yükselişe geçtikleri Beşiktaş'ı ağırlayacak.

AKREP, GALİBİYET PEŞİNDE
Öte yandan ara transfer döneminin son gününde Antalyaspor'un kadrosuna dahil ettiği Tarık Çamdal'ın henüz hazır olmadığı ve Beşiktaş maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Aynı gün sözleşme imzalanan Amilton ve Fredy'nin ise takımla birlikte çalışmalara başladığı belirtilirken, pazar günkü maç kadrosuna dahil edilip edilmeyeceklerine ise Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın karar vereceği öğrenildi. Son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Antalyaspor'da hedef seyircisi önünde sahadan en iyi sonucu alarak tekrar yükselişe geçmek.
Saat 19.00'da Antalya Arena Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek

ANTALYAPOR’DA AYRILIK RÜZGARI
Devre arasında kadroda revizyona giden ve Danilo Campos, Olcan Adın, Maicon, Kenan Horic ve Oğuz Mataracı, Musa Nizam ile yollarını ayıran Abdelaziz Barrada'yı İspanya 2'nci Lig takımlarından Tarragona'ya, William Vainqueur ise AS Monaco'ya kiralık olarak gönderen Antalyaspor'da bir ayrılık daha yaşandı. Transfer engelinin kaldırılmasının ardından önceki gün 3 isimle sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendiren Antalyaspor'da Birkan Öksüz ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı. Öksüz'ün TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’la anlaştığı ancak transfer için evrakları yetişmediği öğrenildi. Bir kez Spor Toto süper Lig'inde 6 maçta da Ziraat Türkiye Kupasında forma giyen Birkan Öksüz, sezonun ikinci yarısını kulüpsüz olarak geçirecek.


ANTALYASPOR'DA NEŞELİ ANTRENMAN
Antalyaspor, pazar günü sahasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman koşu ile başladı. Gruplar halinde forma kapma oyunu oynayan kırmızı-beyazlıların bir hayli neşeli oldukları görüldü. Daha sonra 5’e 2 pas çalışması yapan Antalyaspor, antrenmanı çift sahada taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Sakatlığı bulunan Celutska ve antrenman eksiği bulunan Tarık Çamdal takımdan ayrı koşu yaptı.