Antalyaspor kanarya avında

Antalyaspor, Süper Lig’in 7.haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Antalya Stadı’nda oynanacak karşılaşma yarın saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi Cihan Aydın yönetecek. Akdeniz ekibi, zorlu mücadeleden 3 puan alarak, üst sıralara tırmanışını devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de 7.hafta karşılaşmaları devam ediyor. Haftanın önemli karşılaşmalarından Antalyaspor – Fenerbahçe mücadelesi yarın Antalya Stadı’nda oynanacak. Merakla beklenen maç, saat 19.00’da başlayacak. Akrep zorlu mücadeleden 3 puan alarak puanını 11’e yükseltmek istiyor. Fenerbahçe ise zirve mücadelesine yara almadan devam etmek istiyor.


KANARYA İLE 57. RANDEVU

Antalyaspor ile Fenerbahçe daha önce 56 kez karşılaştı. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda Antalyaspor, Fenerbahçe’ye karşı 8 kez üstünlük sağlarken Fenerbahçe ise 37 kez sahadan galip ayrıldı. 11 maç ise berabere bitti. Antalyaspor, şu ana kadar 28 kez Fenerbahçe’yi evinde ağırladı. Akrep, bu karşılaşmaların 5’inde 3 puan sevinci yaşadı. Oynanan 57 mücadelede Akrep, Fenerbahçe filelerini 47 kez sarstı. Fenerbahçe ise Antalyaspor ağlarına 102 gol gönderdi.

SON 10 MAÇTA 1 GALİBİYET

İki ekip arasında ligde oynanan son 10 mücadelede Antalyaspor, 1 kez galip gelebildi. 6 maçta Fenerbahçe üstünlük sağlarken 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kırmızı beyazlı ekip son 10 maçta Fenerbahçe ağlarını 9 kez sarsarken, Fenerbahçe 17 golle karşılık verdi. Akrep, Fenerbahçe karşısındaki son galibiyetini 2019 yılında Kadıköy’de aldı.


CİHAN AYDIN DÜDÜK ÇALACAK

Antalyaspor’da zorlu Fenerbahçe karşılaşması öncesinde 2 eksik bulunuyor. Emrecan Uzunhan omuz sakatlığı ve Bünyamin Balcı da parmak kırığı sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının hakemi Cihan Aydın oldu. Aydın’ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve M. Emin Tuğral yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise A. Deniz Kayatepe üstlenecek.

MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor

Piric

Mert Yılmaz

Veysel Sarı

Thalisson

Güray Vural

Kaluzinski

Petrusenko

Townsend

Djenepo

Larsson

Samudio


Fenerbahçe

Livakovic

Osayi

Çağlar Söyüncü

Becao

Oosterwolde

Amrabat

Fred

Szymanski

Maximin

Tadic

En Nesyri