Antalyaspor İstanbul yolcusu

Antalyaspor Süper Lig’in 2’nci haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçı öncesi bu akşam saatlerinde İstanbul’a hareket edecek.

Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor sezonun ikinci maçında yarım akşam Beşiktaş ile karşılaşacak. Saat 21.45’de başlayacak mücadele Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem Mehmet Türkmen yönetecek. 


İSTANBUL YOLCULUĞU BU AKŞAM

Kırmızı beyazlılar zorlu deplasman öncesi yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı.  Antalyaspor Beşiktaş maçı öncesi bu akşam saat 19.30 Antalya Havalimanından kalkan uçakla hareketle İstanbul’a hareket edecek. İstanbul’a gidecek kafilede yeni transferlerden bazı oyuncularında yer alması bekleniyor.


66’INCI RANDEVU

Beşiktaş ile Antalyaspor bugüne 65 maçta karşı karşıya geldi. İki takımın mücadelesinde Beşiktaş 43 kez galip gelirken, Antalyaspor ise 9 kez gülen taraf oldu. 13 maç ise berabere bitti.


DEPLASMANDA 7 YILDIR KAYBETMİYOR

Antalyaspor’un Beşiktaş’a karşı son maçlarda gösterdiği deplasman performansı ise dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlı ekip son 6 lig maçında  Beşiktaş’a kaybetmedi. İki takım arasında Tüpraş Stadı'nda oynanan son 6 müsabakanın 3'ü beraberlikle sonuçlanırken, 3'ünden ise Antalyaspor galip ayrıldı. Geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan karşılaşmayı da Antalyaspor 2-1 kazanmayı başarmıştı. Siyah-beyazlı takım, Akdeniz ekibine karşı Dolmabahçe'de son galibiyetini 13 Ağustos 2017'de 2-0'lık skorla elde etti.


YENİLENEN ZEMİNDE İLK MAÇ

Öte yandan Beşiktaş, lig bitiminde başladığı zemin yenileme çalışmaları sona erdi. Tüpraş Stadı'ndaki önce zemin tamamen yenilendi ve hibrit çime dönüştürüldü. Bu karşılaşma ile yenilenen zeminde de ilk karşılaşma oynanmış olacak.