AKREP GALİBİYET ALAMADI

Düşme korkusunu derinden hissetmeye başlayan Antalyaspor, evinde Gaziantep FK'ye de diş geçiremedi. Sahadan 0-0 eşitlikle ayrılan Akrep, üst üste 7. maçında da galibiyet alamadı.

Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK'yi ağırlayan Antalyaspor, düşüşünü yine durduramadı. Sahadan 0-0 eşitlikle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar, düşme korkusunu derinden hissetmeye başladı. 90 dakika boyunca rakip kaleyi tehlikeye sokacak pozisyon bulamayan Antalyaspor, 2 puanı Antalya Stadyumu'nun çimlerine bırakırken, üst üste 7. maçından galibiyet çıkaramadı.

TEHLİKE BÜYÜYOR

Üst üste 7. maçından galibiyet çıkaramayan Antalyaspor, düşme korkusunu derinden hissetmeye başladı. Üzerinde yer alan takımlardan Kasımpaşa ve Göztepe'nin galibiyetle kapattığı haftada, Kırmızı-Beyazlılar ile aradaki puan farkı açıldı. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan Giresunspor, Alanyaspor'a kaybederken aradaki puan farkı 2'ye düştü.

MEHMEDI VE FERNANDO İLK KEZ

Antalyaspor'un devre arası transferleri Admir Mehmedi ve Fernando Lucas Martins, ilk kez ilk 11'de yer aldı. Kırmızı-Beyazlılarda Rizespor maçından farklı olarak cezalı Güray Vural ile birlikte Houssam Ghacha, ilk 11 dışında kaldı. Andrea Poli'yi de yedek bekleyen Nuri Şahin, yerine Hakan Özmert'e şans tanıdı.

EROL BULUT'A COVID ENGELİ

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, koronavirüse yakalandığı için karşılaşmada görev alamadı. Konuk ekipte golcü futbolcu Muhammet Demir ve Amedej Vetrih de aynı sebepten dolayı forma giyemedi. Antalyaspor'da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk ve Güray Vural da cezaları sebebiyle maçı tribünden takip etti.

GAZİANTEP TERS GELİYOR

Süper Lig’de Antalyaspor ile oynadığı beş maçı da kaybetmeyen Gaziantep FK (1G 4B), tek galibiyetini sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada aldı (2-0).

23. HAFTA

Hakem: Yasin Kol

Antalyaspor

Teknik Direktör: Alfons Groenendijk

Boffin 8

Bünyamin Balcı 6

Veysel Sarı 6

Naldo 6

Kudryashov 5

Fernando 6

Hakan Özmert 6 (66' Poli 5)

Fredy 5 (84' Ghacha)

Doğukan Sinik 7

Mehmedi 6 (66' Crivelli 4)

Haji Wright 6 (57' Gökdeniz Bayrakdar 4)

Gaziantep FK

Teknik Direktör: Erol Bulut

Günay Güvenç 7

Djilobodji 6

Furkan Soyalp 5 (66' Merkel 4)

Toşça 6

Kitsou 6

Ertuğrul Ersoy 7

Halil İbrahim Pehlivan 4 (46' Mendyl 6)

Doğan Erdoğan 6 (79' Börven)

Maxim 7 (90' Oğuz Ceylan)

Recep Niyaz 6 (90' El Messaoudi)

Figueiredo 6

Sarı Kartlar: Crivelli, Fernando, Doğukan Sinik (Antalyaspor), Djilobodji (Gaziantep FK)

Kırmızı Kart:

Gol: