MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Türkiye Kupası'nda finale yükselen Antalyaspor, 8 haftadır kazanamadığı Süper Lig'e de hızlı bir dönüş yaptı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 1-0 geriye düşen Kırmızı-Beyazlılar, ikinci yarıdaki muhteşem oyunuyla 3-1 kazanmasını bildi.

Süper Lig'in 31. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Antalyaspor, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 3-1 ile geçmeyi başardı. Ligde 8 haftadır kazanamayan Akrep, 21 yıl sonra Türkiye Kupası'nda final biletini aldıktan sonra galibiyet hasretine de son verdi.
Kırmızı-Beyazlılara galibiyeti getiren goller 54. dakikada Fredy, 66. dakikada Gökdeniz Bayrakdar ve 70. dakikada Bünyamin Balcı kaydetti. Erzurumspor'un tek golünü ise 39. dakikada Aatif kaydetti. Bu skorla birlikte Antalyaspor 39 puana yükselirken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor da 30 puanda kaldı.
AKREP İLKİ BAŞARDI
Bugüne kadar Erzurumspor karşısında ligde kazanamayan Antalyaspor, böylece bir ilki başarmış oldu. Daha önce ligde 3 kez karşılaşan iki takımdan Erzurumspor, 1 galibiyet ve 2 beraberlik almıştı.

KORAY GEÇGEL