ANTALYASPOR DUVARI

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Hatayspor maçından 6-0 yenilgiyle ayrılmasının ardından oyun anlayışını değiştiren Antalyaspor, rakiplerine adeta duvar ördü. 2020 yılının son günlerinde yaşadığı travmayı çabuk atlatan Kırmızı-Beyazlılar, 2021 yılında çıktığı 6 maçta bambaşka bir kimliğe büründü.

Savunma anlayışını ön planda tutan Akrep, son 6 karşılaşmasında yenilgi yüzü görmezken, ağlarından sadece 2 kez top çıkardı.

LİGİN EN İYİSİ

2021 yılında geride kalan 6 haftada en iyi savunma oyununu oynayan takım olan Antalyaspor, kalesinde gördüğü 2 golle bu alanda zirvede yer aldı. Sırasıyla Galatasaray, Göztepe, Konyaspor ve Gençlerbirliği'ne gol izni vermeyen Akrep, sadece Karagümrük ve Trabzonspor karşısında birer gol yedi. 2021 yılında kalesinde en az gol gören takım olan Antalyaspor'u, 3 golle Fenerbahçe, 5 golle Trabzonspor ve 6 golle Beşiktaş takip etti.

12 PUAN TOPLADI

Antalyaspor'un başarılı savunma anlayışı puan durumuna da yansıdı. Son 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Antalyaspor, 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak hanesine 12 puanı yazdırmayı başardı.

SADIK ÇETİN SADAK