Antalyaspor’dan İstanbul seferi
5 haftalık galibiyet hasretine Gaziantep FK karşısında son veren Antalyaspor, bu kez Başakşehir karşısında 3 puan arayacak. 19.00’da başlayacak maçta düdük Mert Güzenge’de olacak.

5 haftalık galibiyet hasretine Gaziantep FK karşısında son veren Antalyaspor, bu kez Başakşehir karşısında 3 puan arayacak. 19.00’da başlayacak maçta düdük Mert Güzenge’de olacak.
Son haftalardaki kötü gidişatına Gaziantep FK karşısında son
veren Antalyaspor, yeni bir seriye başlamak için İstanbul seferine çıkıyor.
Kırmızı-Beyazlılar, sezonun ilk yarısında Antalya’da 1-0 mağlup ettiği
Başakşehir karşısında bu kez deplasmanda 3 puan arayacak. Başakşehir Fatih
Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak.
39’UNCU KARŞILAŞMA
Başakşehir ile Antalyaspor, bugüne kadar 38 kez birbirine rakip
oldu. Söz konusu müsabakalarda Antalyaspor 11 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Başakşehir’in
18 kez kazandığı rekabette 9 mücadele ise eşitlikle tamamlandı.
GÜZENGE UĞURLU
Mücadeleyi yönetecek Mert Güzenge, Antalyaspor’a uğurlu
geliyor. Bugüne kadar 8 kez Mert Güzenge’nin yönettiği maçlarda boy gösteren
Akrep, bu karşılaşmalardan sadece 1 kez mağlup ayrıldı. 5 galibiyet alan
Antalyaspor, 2 kez de 1 puanı hanesine yazdırdı.
4 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Kırmızı-Beyazlılarda Başakşehir maçı öncesinde cezalı isim
bulunmazken, 4 futbolcu ise kart sınırında mücadeleye çıkacak. Akdeniz ekibinde
Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı ve Jakub Kaluzinski, kart görmeleri
halinde gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
GÜRAY VURAL YOK
Antalyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın, zorlu
karşılaşmada Güray Vural’dan faydalanamayacak. Gaziantep FK karşısında
sakatlanan deneyimli futbolcunun yerine savunmanın sonunda Erdoğan Yeşilyurt’un
forma giymesi bekleniyor.
AMAR 9 AY SONRA KADRODA
Antalyaspor’da Sergen Yalçın, sürpriz bir karar alarak
Kosovalı stoper Amar Gerxhaliu’yu Başakşehir maçının kadrosuna aldı. Bu sezon
hiçbir karşılaşmada kadroya dahil edilmeyen 21 yaşındaki futbolcu, en son geçen
sezonun son haftasında oynanan Giresunspor maçında listede yer buldu. Sezonun
ilk yarısında yabancı kontenjanına takılan ve sahaya çıkamayan Amar,
Holtmann’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte yeniden oynama şansı buldu.
29. HAFTA
Stadyum: Başakşehir Fatih Terim
Saat: 19.00
TV: Bein Sports
Hakem: Mert Güzenge
Başakşehir
Teknik Direktör: Çağdaş Atan
Muhammed Şengezer
Opoku
Duarte
Lima
Dubois
Aleksic
Berkay Özcan
Davidson
Kemen
Deniz Türüç
Piatek
Antalyaspor
Teknik Direktör: Sergen Yalçın
Helton Leite
Bünyamin Balcı
Veysel Sarı
Bahadır Öztürk
Erdoğan Yeşilyurt
Kaluzinski
Saric
Ufuk Akyol
Larsson
Streek
Buksa
Dünyanın dört bir yanından gelen geleceğin yıldız futbolcuları, 16-20 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Selectum Junior World Cup Antalya (JWCA) için bir araya geldi. Çocuk futbolunun en prestijli organizasyonları arasında gösterilen bu dev etkinlik, bu yıl ikinci kez gerçekleşiyor. Ancak bu yılki turnuva, yalnızca bir spor etkinliği değil; bugüne dek dünya genelinde bu kadar fazla ünlü takımın katıldığı başka bir çocuk futbol turnuvasının düzenlenmemiş olmasıyla da tarihe geçiyor.
Süper Lig’in 32.haftasında oynanacak Alanyaspor – Samsunspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’den transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor A.Ş.’ye dikkat çekecek bir uyarı geldi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün kulübün mali sorunları olduğunu ama Antalyaspor’un sahipsiz olmadığını söyleyerek, “Antalyaspor’un zarar görmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi
Süper Lig’de üst üste alınan başarılı sonuçlarla rahat konuma geçen Antalyaspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. İç ve dış transferde harekete geçmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, sözleşmesi tamamlanacak Larsson ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tüm kulüp çalışanları ile birlik, beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, "Biz kaçan bir yönetim değiliz. Nasıl zor zamanda geldiysek zor zamanlarda da bu kulübün yönetiminde biz bu kulübün içerisindeyiz. Önümüzdeki maçlarımızı almak zorundayız.7 maç var. Kümede kalabileceğimiz seviyeye kendimiz gelmeliyiz, başkasını ne yaptığı önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya İl Müdürü Yavuz Gürhan bir dizi ziyaretlerde bulundu.
MUĞLA (İHA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada ''İlk 20-25 dakikalık oyundan pek memnun değilim, havanın bozması fırtınanın gelmesiyle beraber takım biraz kendine geldi'' dedi.
Süper Lig’deki 1000’inci maçına Bodrum FK karşısında çıkan Antalyaspor, 2 haftalık galibiyet serisine veda etti. 0-0 sona eren karşılaşmayla taraflar puanları paylaşırken, Antalyaspor 40 puana ulaştı.
Alanyaspor’da Fatih Tekke’nin ardından göreve gelen ve sonrasında koltuğunu Joao Pereira’ya devresen Sami Uğurlu, yaşanan başarısızlığın nedenini anlattı. Uğurlu, devre arası transfer döneminin başarılı geçmediğini savundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz