Antalyaspor'dan hakeme sert tepki

Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil İstanbulspor maçı sonrası hakem kararları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yeşil, "Antalyaspor bugün doğrandı, futbol oynamamıza izin vermediler" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor, sahasında İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldı. Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil maçı sonrası hakem kararları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor Başkan Vekili Deniz Ali Yeşil yaptığı açıklamada, “Çok üzgünüz. Samsun maçında verilen golde ofsayt vardı. 7 dakikada sonuç çıkmadı. Bir art niyet düşünüyoruz. Rakipten çıkan topta taç onlara veriliyor. Sonra penaltı oluyor ve gol oluyor. Sanki Antalyaspor üzerine bir şeyler yapılıyor. Bunun peşini bırakmayacağız herkes bunu böyle bilsin. Gereği neyse yapacağız. Bu kadar hata arka arkaya olmaz. Samsun maçında skoru 1-0 yapıyoruz çizgi doğru çizilmiyor. Bizim yediğimiz gol ofsayttı. İkinci yarı kötü oynadık ama bunun arkasında art niyet var. Futbol oynamamız izin verilmedi. 90+7 de gol yiyoruz. İkinci yarıda hakem ufak ufak doğradı. Efendiliğimizi koruyalım diyoruz ama başka şekilde olması gerekiyormuş” dedi.