Antalyaspor’dan Erzurum çıkarması

Akdeniz temsilcimiz Antalyaspor, 20-30 Temmuz tarihleri aralığında gerçekleştireceği ikinci kamp dönemine Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde başladı.

Burdur’daki yeni sezon hazırlıklarını 17 Temmuz’da tamamlayan kırmızı - beyazlılar, yeni teknik direktörü Alex de Souza yönetiminde 2024-2025 sezonunun ikinci kampının ilk antrenmanını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirdi. Cumartesi günü akşam saatlerinde yapılan ilk gün antrenmanında top kapma çalışması ve çift kale maç yapıldı. Antalyasporlu oyuncular kampında ikinci günü olan pazar günü ise sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.


Antalyaspor'un kamplar süresince toplamda 5 hazırlık maçı oynanmasının planlandığı öğrenilirken Burdur'da oynadığı 2 hazırlık maçını da kaybeden kırmızı-beyazlı ekibin yönetimi, teknik direktör Alex'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Antalyaspor, şu ana kadar Soner Dikmen, Kenan Piric, Moussa Djenepo ve Thalisson'u kadrosuna kattı.


FOTOĞRAFLAR: ANTALYASPOR