ANTALYASPOR’DAN ‘ERKEN SÖZLEŞME’

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek 4 isimle nikah tazelemek istiyor. Yönetim ilk olarak Ferhat, Hakan, Serdar ve Doukara ile sözleşme uzattı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek 4 isimle nikah tazelemek istiyor. Yönetim ilk olarak Ferhat, Hakan, Serdar ve Doukara ile sözleşme uzattı.

Yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başlayan kırmızı beyazlı takımın yönetim kurulu, Ferhat Kaplan, Hakan Özmert, Souleymane Doukara ve Serdar Özkan ile anlaşmaya vararak sözleşmelerini uzattı. Antalyaspor Yönetimi, yapılan görüşmeler sonucunda Serdar Özkan ve Hakan Özmert ile2020, Souleymane Doukara ile 2021 ve Ferhat Kaplan’la da 2022 yılına kadar sözleşmeleri uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

KAMUOYUNA AÇIKLANMADI

Antalyaspor camiası kaleci Ferhat Kaplan’ın sözleşmesinin 3 yıl uzatılmasına tepki gösterirken, 34 yaşındaki Hakan Özmert ve 32 yaşındaki Serdar Özkan ile sözleşme yenilemenin de yanlış olduğunu vurguladı. Yönetimin bu oyuncular için aceleci davrandığını belirten futbolseverler, Souleymane Doukara’nın kalmasını ise olumlu buldu. Bu transferlerin kamuoyuyla paylaşılmaması da dikkatlerden kaçmadı. Haber merkezi


ANTALYASPOR'A BAHAR GELDİ

Süper Lig'in 25'inci haftasında pazartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, çalışmasını gerçekleştirdi.
Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetimindeki antrenmanda, Galatasaray maçının hücum-savunma provaları yapıldı. Kırmızı beyazlılar, düz koşu ile başlayan antrenmanın devamında ritim koordinasyon ve eğitsel oyun ile ısınma çalışmaları yaptı. Yeşilbayır'da hava sıcaklığı 22 derece olarak hissedildiği için Antalyaspor, bugünkü antrenmanda bahar mevsimini de karşılamış oldu. Beşe iki top kapma oyunundan sonra tam sahada çift kale maç oynandı. Antrenman, serbest şut çalışması ile sona erdi. Antalyaspor yarın yapacağı antrenmanın ardından pazar günü İstanbul'a gidecek.