Antalyaspor'da Yusuf Şimşek sesleri

Antalyaspor’da 2015 yılında teknik patronluk görevini yürüten Yusuf Şimşek, 9 sene sonra geri dönmeye hazırlanıyor. 48 yaşındaki teknik adamın, Kırmızı-Beyazlılarda futbol sorumlusu görevini yürütmesi bekleniyor.

Yeni sezonda hem teknik kadro hem de futbolcu kadrosunda büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Antalyaspor, dikkat çekecek bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktörlük koltuğunu Alex de Souza’ya bırakan Kırmızı-Beyazlılar, transfer çalışmasına da devam ederken, futbol sorumlusu pozisyonu için de bir ismi gündemine aldı. Akdeniz ekibinin Yusuf Şimşek ile temas kurduğu ve söz konusu pozisyon için söz kestiği gelen haberler arasında yer aldı.

9 SENE SONRA DÖNÜYOR

Antalyaspor’un 1. Lig’de mücadele ettiği 2014-2015 sezonunda teknik direktörlük görevine getirilen ve yaşanan şampiyonlukta yer alan Yusuf Şimşek’in, 9 sene sonra yeniden Kırmızı-Beyazlılar için ter dökmesi bekleniyor. Tarafların önemli ölçüde anlaşmaya vardığı ve tek eksiğin resmi imzalar olduğu öğrenildi.

AKREP’TEN SON 7 KULÜPTE ÇALIŞTI

Şubat 2015 ve Aralık 2015 tarihleri arasında Antalyaspor’da görev alan Yusuf Şimşek, 24 maçta teknik direktör olarak sahaya çıktı. Antalyaspor’un ardından Karşıyaka, Karagümrük, Afyonspor, Balıkesirspor, 1461 Trabzon, Isparta 32 Spor, Çorlu 1947’de görev alan Şimşek, son olarak ikinci Bandırmaspor serüvenini yaşadı.

7 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor’da görev alan Yusuf Şimşek, 7 maça çıktı ve 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi gördü. Maç başına 1.29’luk puan ortalaması yakalayan deneyimli çalıştırıcı, sezonun tamamlanmasının ardından takımdan ayrıldı.