Antalyaspor’da Saric şoku

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Fatih Karagümrük’e konuk olacak Antalyaspor’da sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle sıkıntıya giren Teknik Direktör Sergen Yalçın’a bir kötü haber daha geldi. 2-1 kazanılan Hatayspor mücadelesinde sakatlanan ve devre arasında yerini Erdal Rakip’e bırakan Dario Saric, İstanbul deplasmanında yer alamayacak.

BAĞLARINDA SORUN YAŞIYOR

Hatayspor mücadelesinin ardından 2 gün izin yapan Kırmızı-Beyazlılar, Çarşamba günü Fatih Karagümrük mücadelesinin hazırlıklarına başlarken, Dario Saric de yaşadığı ağrılar sebebiyle kontrole sokuldu. Yapılan kontrollerin ardından Boşnak futbolcunun sol ayak bileğindeki bağlarında sorun yaşaması sebebiyle Fatih Karagümrük mücadelesinde forma giymeyeceği bildirildi. 

TOPLAM 5 FUTBOLCU YOK

Antalyaspor’da Dario Saric ile birlikte 5 futbolcu İstanbul deplasmanında forma giyemeyecek. Veysel Sarı ile Erdoğan Yeşilyurt’un cezası sebebiyle oynayamayacağı karşılaşmada Dario Saric, Naldo ve Bünyamin Balcı da sakatlığı gerekçesiyle formasından uzak kalacak. 

BYTYQI DE GİTTİ

Kırmızı-Beyazlılarda alacakları sebebiyle kulübü FIFA’ya şikayet eden Zymer Bytyqi de yollarını resmen ayırdı. Hatayspor karşısında takımını galibiyete taşıyan Kosovalı futbolcu da Sergen Yalçın’ın Fatih Karagümrük maçı öncesi kaybettiği isimler arasında yerini aldı. 

OLASI KADRO

Sergen Yalçın’ın 5 futbolcusundan yararlanamayacağı Karagümrük karşılaşmasında ideal 11’i de şekilleniyor. Helton Leite’nin yine kalede olacağı karşılaşmada savunmanın Mert Yılmaz, Bahadır Öztürk, Ömer Toprak ve Güray Toprak’tan oluşması bekleniyor. Orta sahanın Kaluzinski ve Erdal Rakip ikilisine teslim edileceği Antalyaspor’da ileride ise Larsson, Safouri, Streek ve Buksa’nın olacağı tahmin ediliyor.