ANTALYASPOR’DA NDAO SÜRPRİZİ

Antalyaspor, devre arası transfer döneminin 3. imzasını attı. Kırmızı-Beyazlılar, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımından Alassane Ndao’yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.

Transfer sezonunu Admir Mehmedi ve Fernando Lucas Martins ile açan Antalyaspor, 3. imzasını Alassane Ndao ile attı. Kırmızı-Beyazlı kulüpten transfer ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken, Antalyaspor taraftarına müjdeyi Senegalli futbolcunun kulübü Al Ahli verdi. Dün gece saat 02.00 sıralarında sosyal medya hesabından transferi duyuran Al Ahli, 25 yaşındaki futbolcunun, sezonun ikinci devresinde kiralık olarak Antalyaspor formasını giyeceğini duyurdu.

KARAGÜMRÜK'TE OYNADI

Kariyerinin 4. kulübü Antalyaspor olacak Ndao, 2019-2020 sezonunun devre arasında Karagümrük forması giyerek Türkiye ile tanıştı. 1.5 sezon İstanbul ekibinin formasını giyen başarılı kanat oyuncusu, 59 maçta 14 gol ve 14 asist üretti. Gösterdiği başarılı performansın ardından Suudi Arabistan'ın yolunu tutan golcü futbolcu için Karagümrük'ün kasasına 3 milyon Euro bonservis bedeli girdi.

ARABİSTAN'DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Karagümrük'teki çıkışı Suudi Arabistan'da gösteremeyen Senegalli futbolcu, Al Ahli formasıyla 14 maça çıkarken, 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

HABER MERKEZİ