Antalyaspor’da Mert Yılmaz’dan kötü haber

Sezon başından bu yana sakatlık, ceza ve lisans sorunları nedeniyle yüzü bir türlü gülmeyen Antalyaspor’a bu kez Mert Yılmaz’dan kötü haber geldi. Alanyaspor maçında formasından uzak kalacak 25 yaşındaki bek, 9 haftanın geride kaldığı bu sezonda Antalyaspor’un çeşitli sebeplerle faydalanamadığı 11’inci futbolcu olacak.

Sezon başından bu yana sakatlıklardan dolayı bir türlü ideal kadrosuyla mücadele edemeyen Antalyaspor’da bu kez Mert Yılmaz’dan kötü haber geldi. Bugüne kadar 10 futbolcusundan zorunlu sebeplerden dolayı faydalanamayan Antalyaspor, bu kez Mert Yılmaz’ı sahaya süremeyecek. Emrecan Uzunhan ve Bünyamin Balcı’nın uzun süredir formasından uzak kaldığı Kırmızı-Beyazlılarda Galatasaray karşısında maçı tamamlayamayan Mert Yılmaz da sakatlar kervanına katıldı. Bünyamin Balcı’nın sakatlık yaşamasının ardından formayı alan ve savunmanın sağında görev alan 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray karşılaşmasında sakatlandı. Mücadelenin 30’uncu dakikasında zorunlu olarak saha kenarına gelen başarılı futbolcunun durumu da netlik kazandı. Yapılan kontrollerin ardından genç futbolcunun Pazar günü oynanacak Alanyaspor derbisinde forma giyemeyeceği ortaya çıktı.

MERT YILMAZ FORMAYI KAPTI

Bu sezon ilk iki haftada oynanan Göztepe ve Beşiktaş maçlarında görev alamamasının ardından formayı kapan Mert Yılmaz, 6 maçta ilk 11’de yer alırken, bunların 5’inde 90 dakika sahada kaldı. Son oynanan Galatasaray mücadelesinde de as kadroda yer alan Mert Yılmaz, 30'un’u dakikada yerini Erdoğan Yeşilyurt’a bıraktı.


ALANYASPOR MAÇINDA BAHADIR DA YOK

Mert Yılmaz’ın yanı sıra Bünyamin Balcı ve Emrecan Uzunhan’ın yanı sıra Teknik Direktör Alex de Souza’nın gözüne giremeyen Bahadır Öztürk’ün de Alanyaspor mücadelesinde forma giymesi zor görünüyor. Bu sezon sakatlıklardan dolayı büyük sorunlar yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, bu hafta antrenmanlarda yer alamadı. Bu sezon sadece Hatayspor maçında sahaya çıkabilen Bahadır Öztürk, 1 dakika oyunda kaldı.

10 FUTBOLCU MAÇ KAÇIRDI

Antalyaspor’da geride kalan 9 haftada tam 10 futbolcu çeşitli sebeplerle maç kaçırdı. Andros Townsend’in lisansının çıkarılamadığı, Güray Vural’ın da kırmızı kart cezası çektiği Antalyaspor’da Emrecan Uzunhan, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Erdoğan Yeşilyurt, Erdal Rakip, Moussa Djenepo ve Sam Larsson da sakatlıkları gerekçesiyle formalarından uzak kaldı. Mert Yılmaz, Antalyaspor’da bu sezon mecburen formasından uzak kalacak 11’inci isim olacak.

FUTBOLCU ​​MAÇ ​SEBEBİ

Bünyamin Balcı​ 9​ Sakatlık

Emrecan Uzunhan ​6 ​Sakatlık

Bahadır Öztürk ​5​ Sakatlık

Townsend​ 3​ Lisans

Güray Vural​ 3 ​Ceza

Sam Larsson​ 2 ​Sakatlık

Veysel Sarı​ 1​Sakatlık

Erdoğan Yeşilyurt ​1​ Sakatlık

Erdal Rakip ​1​ Sakatlık

Djenepo ​1​ Sakatlık