Antalyaspor’da kötü gidişat sürüyor
Alex de Souza ile yollarını ayırmasının ardından takımı Emre Belözoğlu’na emanet eden Antalyaspor’da kötü gidişata yine ‘dur’ denilemedi. Göztepe’ye 1-0 ile kaybeden Akrep, üst üste 4’üncü yenilgisini aldı.

Alex de Souza ile yollarını ayırmasının ardından takımı Emre Belözoğlu’na emanet eden Antalyaspor’da kötü gidişata yine ‘dur’ denilemedi. Göztepe’ye 1-0 ile kaybeden Akrep, üst üste 4’üncü yenilgisini aldı.
Trabzonspor karşısında alınan 5-0’lık yenilginin ardından Alex de Souza’nın yerine Emre Belözoğlu’nun göreve getirildiği Antalyaspor’da düşüş son sürat devam ediyor. Göztepe’ye konuk olan Akrep, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak üst üste 4’üncü yenilgisini aldı. Maçın tek golü 10’uncu dakikada Juan’dan gelirken, bu sonucun ardından Antalyaspor 21 puanda kaldı, Göztepe ise 34 puana ulaştı.
İLK KEZ KAYBEDEREK
BAŞLADI
Antalyaspor, kariyerinde çalıştırdığı 4’üncü ekip olan Emre
Belözoğlu ilk kez yenilgiyle başladı. Daha önce Fenerbahçe, Başakşehir ve
Ankaragücü’nde görev alan deneyimli çalıştırıcı, 3 ekipte de hikayesine
galibiyetle başlamıştı. Fenerbahçe ile Denizlispor, Başakşehir’le de Beşiktaş
galibiyetleriyle başlangıç yapan Emre Belözoğlu, Ankaragücü’nün başında da
Kayserispor zaferiyle açılışı yapmıştı.
GÖZTEPE SERİYE DEVAM
ETTİ
Evinde oynadığı son 8 Süper Lig maçını kazanan Göztepe,
Antalyaspor karşısında da kazanmaya devam etti. İzmir ekibi ayrıca Antalyaspor
karşısındaki yenilmezlik serisini de 5 maça çıkardı. Sarı-Kırmızılılar,
Antalyaspor ile oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.
DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİM
Emre Belözoğlu ile birlikte sistem değişimine giden
Antalyaspor, Göztepe karşısında 3 stoperle çıktı. Thalisson, Veysel Sarı ve
Emrecan Uzunhan 3’lüsüyle sahaya çıkan Kırmızı-Beyazlılarda Bünyamin Balcı ve
Petrusenko, yedek kulübesine geçerek dikkat çekerken, Samudio da formasını geri
alan isimlerden oldu.
SAFOURI FORMAYI ALDI
Alex de Souza döneminde sadece 4 kez ilk 11’de sahaya çıkan,
3 maçta da teknik direktör kararıyla kadro dışında kalan Ramzi Safouri, Emre
Belözoğlu’nun gelmesiyle ilk 11’e girmeyi başardı. Son iki haftada sahaya
çıkmayan İsrailli, bu sezon 5’inci kez ilk 11’de kendisine yer buldu. Oyunda
kaldığı süre içerisinde fazla bir varlık gösteremeyen İsrailli futbolcu, 58’de
yerini Djnepo’ya bıraktı.
20. HAFTA
Stadyum: Gürsel Aksel
Hakem: Çağdaş Altay
Göztepe
Teknik Direktör: Stanimir Stoilov
Lis 6
Lasse 6
Koray Günter 6
Heliton 7
Bokele 6
Djalma 6
Miroshi 7
Dennis 6 (90’ İsmail Köybaşı)
Tijanic 7 (84’ Ahmed Ildız)
Matsuki 6 (68’ Victor Hugo)
Juan 7 (90’ Ogün Bayrak)
Antalyaspor
Teknik Direktör: Emre Belözoğlu
Piric 7
Thalisson 5
Veysel Sarı 5
Emrecan Uzunhan 5
Kaluzinski 6
Samudio 6
Güray Vural 6
Safouri 4 (58’ Djenepo 4)
Streek 5 (86’ Petrusenko)
Larsson 5 (86’ Townsend)
Gaich 5 (74’ Mert Yılmaz 4)
Sarı Kart: Bokele (Göztepe), Güray Vural, Emrecan Uzunhan (Antalyaspor)
Kırmızı Kart:
Goller: 8’ Juan (Göztepe)
Dünyanın dört bir yanından gelen geleceğin yıldız futbolcuları, 16-20 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Selectum Junior World Cup Antalya (JWCA) için bir araya geldi. Çocuk futbolunun en prestijli organizasyonları arasında gösterilen bu dev etkinlik, bu yıl ikinci kez gerçekleşiyor. Ancak bu yılki turnuva, yalnızca bir spor etkinliği değil; bugüne dek dünya genelinde bu kadar fazla ünlü takımın katıldığı başka bir çocuk futbol turnuvasının düzenlenmemiş olmasıyla da tarihe geçiyor.
Süper Lig’in 32.haftasında oynanacak Alanyaspor – Samsunspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’den transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor A.Ş.’ye dikkat çekecek bir uyarı geldi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün kulübün mali sorunları olduğunu ama Antalyaspor’un sahipsiz olmadığını söyleyerek, “Antalyaspor’un zarar görmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi
Süper Lig’de üst üste alınan başarılı sonuçlarla rahat konuma geçen Antalyaspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. İç ve dış transferde harekete geçmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, sözleşmesi tamamlanacak Larsson ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tüm kulüp çalışanları ile birlik, beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, "Biz kaçan bir yönetim değiliz. Nasıl zor zamanda geldiysek zor zamanlarda da bu kulübün yönetiminde biz bu kulübün içerisindeyiz. Önümüzdeki maçlarımızı almak zorundayız.7 maç var. Kümede kalabileceğimiz seviyeye kendimiz gelmeliyiz, başkasını ne yaptığı önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya İl Müdürü Yavuz Gürhan bir dizi ziyaretlerde bulundu.
MUĞLA (İHA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada ''İlk 20-25 dakikalık oyundan pek memnun değilim, havanın bozması fırtınanın gelmesiyle beraber takım biraz kendine geldi'' dedi.
Süper Lig’deki 1000’inci maçına Bodrum FK karşısında çıkan Antalyaspor, 2 haftalık galibiyet serisine veda etti. 0-0 sona eren karşılaşmayla taraflar puanları paylaşırken, Antalyaspor 40 puana ulaştı.
Alanyaspor’da Fatih Tekke’nin ardından göreve gelen ve sonrasında koltuğunu Joao Pereira’ya devresen Sami Uğurlu, yaşanan başarısızlığın nedenini anlattı. Uğurlu, devre arası transfer döneminin başarılı geçmediğini savundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz