Antalyaspor'da kadro şekillendi

Antalyaspor’da transfer engeli ortadan kalkarken, Teknik Direktör Alex de Souza’nın kafasındaki ilk 11 de şekillendi. 7 yeni ismi kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılarda yarın oynanacak Göztepe maçında 4 ismin ilk 11’de olması bekleniyor.

Antalyaspor, Aralık ayından bu yana devam eden transfer engelini önceki gün resmen kaldırırken, şimdi gözler yarın oynanacak Göztepe maçına çevrildi. Süper Lig’in yeni ekibini ağırlayacak Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Alex de Souza, yapılan hazırlık maçlarında sürekli kadro değişikliğine imza atarken, Brezilyalı teknik adamın İzmir temsilcisine karşı sahaya süreceği kadro büyük ölçüde şekillendi. Transfer engelinin kalkmasıyla birlikte yeni transferlerine lisans çıkaran Kırmızı-Beyazlılarda 4 ismin Göztepe maçında ilk 11’de yer alması bekleniyor. 

KALE PIRIC’TE OLACAK

Helton Leite’nin ayrılmasının ardından Kenan Piric’i renklerine bağlayan Antalyaspor’da Alex de Souza, performansı beklenen seviyede olmasa da Boşnak eldivene ilk 11’de şans vermesi bekleniyor. Yeni transferlerden Thalisson Kelven’in de ilk 11’de olması beklenen Antalyaspor’da savunmanın diğer elemanlarının Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı ve Güray Vural olacağı tahmin ediliyor. 

DJENEPO SAHNE ALACAK

Orta saha ikilisini Erdal Rakip ile Kaluzinski’den oluşturulması beklenen Antalyaspor’da Streek ve Larsson ile birlikte yeni transfer Djenepo da santraforun ardında yer alacak hücum oyuncuları olacak. 

GOL UMUDU SAMUDIO

Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yolların ayrılmasının ardından henüz kadrosunda santrafor bulunmayan Antalyaspor’da gol umudu ise Braian Samudio olacak. Alex de Souza’nın en uçta şans vermesi beklenen Samudio’nun maçın gidişatına göre kanatlarda da görev yapabileceği öğrenildi.