ANTALYASPOR’DA İMZALAR GELİYOR

Transfer dönemine yavaş giren Antalyaspor, vites artırmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlıların Sherel Floranus ve Diogo Sousa ile imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Antalyaspor'da transferde aceleci davranılmazken, 2 Temmuz'da başlayacak 1. etap kamp çalışması öncesi vites artırılıyor. Transfer komitesi yoğun mesai harcarken, Kırmızı-Beyazlılar 2 ismi daha imza aşamasına getirdi. Akrep, ilk etapta Sherel Floranus ve Diogo Sousa ile resmi sözleşmeye imzasını atacak.

FLORANUS MAYIS AYINDA İMZADAN DÖNDÜ

Transfer görüşmeleri yapılan Sherel Floranus, Mayıs ayında Türkiye'ye gelmiş ve sözleşme imzalamadan geri dönmüştü. Yaklaşık 1 ay sonra yeniden imza aşamasına gelen Hollandalı futbolcu, savunmanın hem sağında hem de solunda forma giyebiliyor. Geçtiğimiz sezon ligde 29 maça çıkan Hollandalı futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

SOUSA PRENSİPTE TAMAM

Antalyaspor'un anlaşmaya vardığı ve imza aşamasına getirdiği diğer isim ise Portekizli file bekçisi Diogo Sousa... 23 yaşındaki eldiven, kulübü Sporting Lizbon ile olan sözleşmesini fesih ederken, Antalya'ya gelmek üzere bavulunu topladı. A takım seviyesinde henüz maça çıkamayan 23 yaşındaki kaleci, alt yaş kategorilerinde ise kariyerinde 26 karşılaşmada görev aldı. Geçen sezon hiçbir maçta süre verilmeyen Sousa, 2019-2020 sezonunda ise Sporting U23 takımında 21 maçta forma giyerken, kalesinde 23 gol gördü.