Antalyaspor'da imza şöleni
Antalyaspor'da, transferin son gününde kırmızı-beyaz renklere bağlanan Oleksandr Petrusenko ile Abdurrahim Dursun için imza töreni düzenlendi.

Antalyaspor'da, transferin son gününde kırmızı-beyaz renklere bağlanan Oleksandr Petrusenko ile Abdurrahim Dursun için imza töreni düzenlendi.
Antalyaspor, yaz transfer döneminin son gününde kafrosuna kattığı Ukraynalı orta saha Oleksandr Petrusenko ve Abdurrahim Dursun için imza tören yaptı. Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir'in katıldığı imza töreni, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir, her iki futbolcunun da camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Transfer sezonunun son gününde iki futbolcuyu daha renklerimize bağlayarak transferi sonlandırdık. Hem orta saha oyuncusu Petrusenko'ya hem de sol bek Abdurrahim'e başarılar diliyorum. İki futbolcumuzun da kulübümüz için gerekli mücadeleyi vereceklerinden şüphemiz yok. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
"Büyük hedefler koymalıyız"
Abdurrahim Dursun ise bu transferin hem takım arkadaşlarına hem de kendisine çok şeyler katacağına inandığını belirterek, "Umarım sahada ve saha dışında Antalyaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmayı umut ediyorum" diye konuştu.
Antalyaspor'un daha büyük hedefler için mücadele etmesi gerektiğini vurgulayan Abdurrahim Dursun, "Antalyaspor büyük bir camia. Daha önce Trabzonspor, Adana Demirspor ve Ankaragücü gibi büyük camialarda oynadım. Antalyaspor da hak ettiği yerde olmalı. Büyük hedefler koyup bu doğrultuda çalışmamız gerekiyor. Antalya dünya genelinde bilinen bir şehir. Antalyaspor'u neden Avrupa'ya taşımayalım" şeklinde konuştu.
"Benim için büyük bir adım"
Oleksandr Petrusenko ise Antalya'da, Antalyaspor çatısı altında bulunduğu için çok mutlu olduğunu ve pozitif hislere sahip olduğunu aktararak, "Buranın kültürünü biliyorum çünkü daha önce 2-3 kez Antalya'da bulundum. Bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim. Formayı giyip sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.
Antalyaspor'u sadece transferi gündeme geldiğinde tanımadığını çok eskiden beri takip ettiğinin altını çizen Petrusenko, "Tabii ki Antalyaspor'u tanıyorum. Büyük bir kulüp olduğunun farkındayım. Sadece yeni değil, 10 yıl öncesinden bile Antalyaspor'u tanıyor ve hem taraftar coşkusunu, hem kulüp kültürünü biliyorum" cümlelerine yer verdi.
Süper Lig'in zorlu bir lig olduğunu belirten Ukraynalı futbolcu, "İnanılmaz heyecanlı, gittikçe gelişen bir lig. Bu ligde yer almak benim gelişimim için de önemli. Bu transferi kendim için de büyük bir adım olarak görüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
İHA
Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, “Golden sonra da oyuncularımız pozisyonlarından çıkmaya başladılar. Çünkü gol atma isteğiyle daha fazla ileri getirip oyun planından çıktılar. Bu sırada Bodrum daha fazla kontratak şansı buldu. Ama oyuncularımız ne kadar istediyse de golü atamadık” dedi.
Son 4 maçını kaybeden Alanyaspor, sezonun en kritik maçında düşme hattındaki Bodrum FK’yi ağırladı. Rakibine 1-0 ile boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste 5’inci yenilgisini alarak düşme hattına yerleşti.
65 farklı ülkeden, bin 800'ü yabancı olmak üzere yaklaşık 10 bin sporcunun katılım sağladığı 20. Uluslararası Runtalya Maratonu, Antalya'da başladı.
Antalyaspor’un aldığı son 2 galibiyette sonradan oyuna girerek 3 puanı getiren isim olan Adolfo Gaich, Samsunspor’un kilidini de çözen isim oldu. 64’te oyuna giren Arjantinli, 85’te attığı golle skoru 2-1’e getirdi ve 3 puanı Antalyaspor’un hanesine yazdırdı.
Antalya derbisini kazanarak kümede kalma yolunda önemli bir virajı aşan Antalyaspor, bu sezon Samsunspor karşısında 3 puan arayacak. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Akrep, 3 sene sonra 3’te 3 yapmak için mücadele verecek.
Antalyaspor’da Seçkin Özdil’in görevine son verilmesinin ardından sessiz sedasız göreve gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, kasım ayında attığı imzanın ardından takımla ilgili ilk kez konuştu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un teknik direktörü Joao Pereira, 6 Nisan Pazar günü Sipay Bodrum FK ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibin yapacağı her şeye hazır olup, bu maçı kazanacağız.” dedi.
Antalyaspor Kulübü’nün Kurucu Başkanı Merhum Atilla Vehbi Konuk, vefatının 16. yıldönümünde Andızlı Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı. Törene, Konuk’un eşi Aysel Konuk, kızı Nadire Konuk Akıncıoğlu, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve kulüp yöneticileri katıldı.
Antalyaspor’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma gerçekleşti.
Antalyaspor, kulübün kurucu başkanı Atilla Vehbi Konuk’u vefatının 16.yılında yayımladığı bir mesajla andı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz