Antalyaspor’da hedef Kasımpaşa

Adana Demirspor galibiyetiyle moral bulan Antalyaspor’da yeni hedef Kasımpaşa… İstanbul ekibine konuk olduğu son 2 karşılaşmayı kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, bu kez kazanarak şanssızlığını kırmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta 90+8’inci dakikada bulduğu golle Adana Demirspor’u deviren Antalyaspor, seriye başlamak için Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 17.00 olacak.


REKABETTE AKREP ÜSTÜN

İki takımın rekabetinde konuk ekip Antalyaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar 27 kez birbirine rakip olan iki takımdan Antalyaspor, 12 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Kasımpaşa’nın 7 kez kazandığı eşleşmede 8 mücadele ise eşitlikle tamamlandı.

SON 2 MAÇI KAYBETTİ

Genel rekabette Kasımpaşa’ya karşı üstünlük kuran Antalyaspor, son dönemde ise rakibine karşı kazanmakta zorlanıyor. Son 4 maçın sadece 1’inden 3 puan çıkarabilen Akrep, Kasımpaşa’ya konuk olduğu son 2 maçı da kaybetti. Bu sezon evinde oynadığı üç Süper Lig maçını da kazanamayan Kasımpaşa, bu mücadelelerden sadece 1 puan çıkarabildi.


EMRECAN VE BÜNYAMİN YOK

Antalyaspor’da zorlu mücadele öncesinde iki eksik isim bulunuyor. Geçtiğimiz hafta antrenmanda ayak parmağı kırılan Bünyamin Balcı’nın yanı sıra Adana Demirspor mücadelesinde omzu çıkan Emrecan Uzunhan formasından uzak kalacak.

6. HAFTA

Stadyum: Recep Tayyip Erdoğan

Hakem: Burak Pakkan

TV: Bein Sports

Saat: 17.00

Kasımpaşa

Teknik Direktör: Sami Uğurlu

Gianniotis   

Winck

Ben Ouanes   

Opoku   

Yasin Özcan   

Gökhan Gül

Hajradinovic

Sadiku

Rodrigues   

Fall   

Brekalo   


Antalyaspor

Teknik Direktör: Mehmet Aurelio

Piric

Mert Yılmaz

Veysel Sarı

Thalisson

Güray Vural

Kaluzinski

Erdal Rakip

Larsson

Townsend

Djenepo

Samudio