ANTALYASPOR’DA ÇETİN(Lİ) GÜNLER

Başarısız olması için tetikte bekleyen ve ellerini avuçlayan bazı arkadaşlara seslenmek istiyorum. Kahretsin ki Aziz Çetin sizi üzecek.

Yeni başkan soy ismi gibi Antalyaspor’un başarısı için ÇETİN bir mücadele verecek. Ve sonunda istediğini alacak.

Çünkü;

30 yıldır yakından tanıdığım Av. Aziz Çetin’in misyonu ve vizyonu başarı üzerine kuruludur. Enerjisini ne hırs ne de başka işlere harcar... Aklıyla hareket eder. Karar verirken bir adım değil 100 adım ötesini hesap ederek atar. Ekip ruhuyla çalışır.

Empati yapabilen, özgüveni yüksek ve kıvrak zekası ile bilgi ve tecrübesini harmanlayan Aziz Çetin, yanındakilere ilham verdiği gibi yol gösterir. Sosyal ve duygusal açıdan büyük bir kazanım sağlar. Kısaca Aziz Çetin Antalyaspor tarihine imza atar.

O'nun dünyasında en küçük başarı bile yeterli değildir. Kılı kırk yarar, eninde sonunda bir yolunu bulur ve istediği sonucu alıp zirveye çıkar.

Neden mi?

Aziz Çetin, şimdiye kadar zirve basamaklarını çıkarken, sevgisi, hoşgörüsü, kazanımlarını paylaşması, barışçıl dil kullanması ile bulunduğu tüm ortamlarda müthiş bir sevgi ağı oluşturdu. Taraflı tarafsız herkesin takdirini ve sempatisini kazandı. Kaybetti ama yine yardım etti. Üzüldü ama yine gönüllere dokundu. Bir elinin verdiğini diğer eli hiç görmedi. Kimseyi küçümsemedi. Çok yoruldu, bitkin düştü, kafası karıştı lakin bütün bu olumsuzlukları çok sevdiği ailesinin desteği ve onların sevgisi ile atlattı. Yeni güne hep zinde başladı. Asla değişmedi. Avukatlık mesleğine başlayan Aziz Çetin dün ne idiyse mesleğinin zirvesindeki Aziz Çetin, bugün de aynı.

En büyük hobisi kanarya üretimi. Hobisini bile yaşarken en iyi olmak için çabaladı. Gloster cinsi kanaryaları dünyaca bilinir. Sahiden de bu alanda dünyanın en iyilerindendir. En sevdiği kızı Elis ile oğlu Bozkurt’tur. Eşi Zübeyde başının tacı aile fertleri ise onun dünyasıdır.

İşte:

Her alanda BEN değil, BİZ olgusunu benimseyen Aziz Çetin ile Antalyaspor camiası bütünleşir. Taraftarı, medyası, iş dünyası, esnafı ve siyasetçiler bir araya gelir ve beklenen sinerji yakalanır. O sinerji ile Antalyaspor özlediği başarılı günleri yakalar.

Kanaatimce;

Aziz Çetin’in en önemlisi başarısı; Antalyalı bir memur ailenin oğlu olarak tırnakları ile kazıyarak geldiği bu nokta da Antalya’nın en önemli markası Antalyaspor’a başkan olmasıdır. Aziz Çetin’in bu başarısı benim nezdimde diğer başarılarından daha da önemli ve kıymetlidir. Başkan Aziz’in bu başarısı idealleri ve hayalleri olan binlerce gence örnek olacaktır. Umutları yeniden yeşeren o gençler, kurdukları hayallerin peşinden emin adımlarla koşacaklardır.

Bir kadim dostu ve kardeşi olarak Av. Aziz Çetin ve yönetim kurulu arkadaşlarını başarılarından dolayı şimdiden kutlarım.