Antalyaspor’da Brezilyalı Henrique Silva gündeme geldi

Transfer sezonunun son gününde savunmanın soluna takviye için çalışma yapan Antalyaspor’da Ezgjan Alioski transferi zora girerken, alternatif isim olarak Brezilyalı Henrique Silva gündeme geldi.

Transfer sezonunun son gününde sol bek transferi için yoğun mesai harcayan Antalyaspor, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Ezgjan Alioski’nin transferinde büyük aşama kaydedilmesine karşın görüşmelerde pürüz çıkarken, Akdeniz ekibi yeni bir isme yöneldi.

ALEX'İN RAPORU

Antalyaspor, Teknik Direktör Alex de Souza’nın raporu doğrultusunda Brezilyalı sol bek Henrique Silva’yı gündemine aldı. 30 yaşındaki futbolcunun Antalyaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, son kararın Antalyaspor tarafından verileceği gelen haberler arasında yer aldı.

LYON’DAN AYRILDI

Kariyerinde Vasco da Gama ve Lyon formalarını giyen 30 yaşındaki bek, şu an boşta bulunuyor. 2021’den bu yana Lyon forması giyen ve geçtiğimiz sezon sonunda bonservisini eline alan Brezilyalı, geçen sezon toplamda 13 maça çıktı ve 1 kez gol sevinci yaşadı. Deneyimli futbolcu, kariyerinde 2 kez Brezilya U20 Milli Takım formasını da giydi.