Antalyaspor'da Alex yükleniyor

Antalyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın eleştirilerin odağına yerleşmesinin ardından Kırmızı-Beyazlıların yönetim kurulu üyesi Fatih Gürcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Gelecek sezon Sergen Yalçın ile yola devam etmeyecek Antalyaspor’da taraftarın “Alex de Souza’yı açıklayın” yönündeki çağrısına yanıt veren Fatih Gürcü, Brezilyalı teknik adam için her şeyin hazır olduğunu ve sadece açıklama kısmının kaldığını söyledi. Üst üste alınan kötü sonuçların yıpratıcı ve üzücü olduğunu söyleyen Gürcü, “Hakikaten kabul edilebilir değil. Antalyaspor camiası en iyi skor ve sonuçları hak ediyor. Bunu tüm kalbimle söylüyorum. Antalyaspor’umuzu gelecek sezona en iyi en başarılı olacağı şekilde hazırlamak için inanın ciddi bir titizlik ve büyük bir gayretle çalışılıyor. Sadece açıklama ve paylaşma kısmı kaldı. Oraya da son şekiller aldırılmaya başlandığında geçilecek. Biliyorum çok yoruldunuz ama çok az daha sabır çok az daha” ifadesine yer verdi. 

“KABUL EDİLEMEZ”

Üst üste 3’üncü maçından da puansız ayrılan Antalyaspor’da sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Helton Leite’den dikkat çekecek bir paylaşım geldi. Alınan yenilgiden dolayı yaşadığı hayal kırıklığını paylaşan Brezilyalı eldiven, “Hakedilmiş bir mağlubiyet aldık. Taraftarlar daha fazlasını hak ediyor. Bu durum kabul edilemez” sözlerini kullandı.