BAŞKANA REKORLA 'MERHABA'

Antalyaspor, yeni Başkanı Mustafa Yılmaz'a rekorla 'merhaba' dedi. Başakşehir ile evinde 0-0 berabere kalan Akrep, geçen sezonun ardından ikinci kez 11 maçlık yenilmezlik serisine imza atarken, kendi rekorunu egale etti.

Hafta içerisinde yapılan olağanüstü genel kurulla başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Yılmaz'a, Antalyaspor rekorla 'merhaba' dedi. Geçen sezon üst üste 11 maç kaybetmeyerek kendi rekorunu kıran Akrep, Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak aynı rekoru egale etti. Kırmızı-Beyazlılar, 28. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya rekor kırmak için çıkacak.

Alınan bu skorla birlikte Antalyaspor puanını 34 puana yükseltirken, Başakşehir de 24 puana ulaştı.

İSABETLİ ŞUT YOK

Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadelede her iki takım da 90 dakika boyunca isabetli şut kaydedemedi. Antalyaspor 1, Başakşehir 2 kez kaleyi yoklarken, bunlarda başarı sağlanamadı.

YANAL YİNE KAYBETMEDİ

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da Başakşehir'in teknik patronu Aykut Kocaman'a karşı yenilmezlik serisini sürdürdü. Kocaman'a karşı son yenilgisini 5 Nisan 2015 tarihinde oynanan Konyaspor'un Trabzonspor'u 1-0 mağlup  ettiği maçta yaşayan Yanal, sonrasında oynanan 8 maçta rakibine boyun eğmedi.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK

Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, geçen hafta oynanan Gaziantep FK maçından tek değişiklikle maça çıktı. Cezalı olan Hakan Özmert'in yerine Doğukan Sinik'e görev veren Yanal, diğr 10 futbolcuyu ise aynen sahaya sürdü.

 

MAÇTAN AYRINTILAR:

1. Hakemin düdüğüyle maç başladı. 

3. Başakşehir, Berkay Özcan ile köşe vuruşu kullanıyor.

7. Antalyaspor takımından Eren Albayrak Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

12. Başakşehir takımında Mahmut Tekdemir faul yapıyor. 

 13. Antallyaspor takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Fredy.

 20. Leo Duarte, Fredy tarafından faulle durduruluyor.

20. Başakşehir, Volkan Babacan ile serbest vuruş kullanacak.

24. Başakşehir takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mahmut Tekdemir.

27. Antalyaspor takımında Amilton topu eliyle oynadığından hakemi oyunu durduruyor. 

27. Başakşehir, Carlos Ponck ile serbest vuruş kullanacak.

29. Antalyaspor takımından Amilton sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

31. Antalyaspor takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Veysel Sarı.

32. Başakşehir takımında Leo Duarte faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Amilton.

39. Antalyaspor takımında Dever Orgill faul yapıyor.

41. Sol kanatta rakip ceza sahasının dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktada bulunan Fredrik Gulbrandsen için ofsayt bayrağı kalkıyor.

45. Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Danijel Aleksic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

 45. Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

46. Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

47. Medipol Başakşehir, Danijel Aleksic ile köşe vuruşu kullanıyor.

47. Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Danijel Aleksic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

50. Nuri Şahin, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

58. Başakşehir takımında Fredrik Gulbrandsen faul yapıyor.

62. Başakşehir takımından Mahmut Tekdemir Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

64. Medipol Başakşehir takımı Fredrik Gulbrandsen ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Fredrik Gulbrandsen tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

65. Antalyaspor takımında Fredy faul yapıyor.

69. Mehmet Topal için ofsayt bayrağı kalkıyor.

70. Antalyaspor takımında oyuncu değişikliği; Dever Orgill oyundan çıkarken Sidney Sam oyuna giren isim.

70. Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Fredrik Gulbrandsen çıkıyor ve yerine Giuliano oyuna giriyor. 

73. Ceza sahası sağ yan çizgisinde Ömer Ali Şahiner için ofsayt bayrağı kalkıyor

76. Fredy ile Danijel Aleksic arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Fredy.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Medipol Başakşehir takımı oyuna başlayacak.

76.  Başakşehir takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mehmet Topal.

77. Antalyaspor takımından Doğukan Sinik sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

81. Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Danijel Aleksic çıkıyor ve yerine Junior Fernandes oyuna giriyor.

82. Antalyaspor takımında oyuncu değişikliği; Amilton oyundan çıkarken Lukas Podolski oyuna giren isim.

82. Antalyaspor takımında oyuncu değişikliği; Doğukan Sinik oyundan çıkarken Omar Imeri oyuna giren isim.

86. Antalyaspor takımında Lukas Podolski hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

86. Lukas Podolski ile Ömer Ali Şahiner arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Lukas Podolski. Sol köşe bayrağına yakın bir bölgede Başakşehir takımı oyuna başlayacak.

87. Başakşehir takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ömer Ali Şahiner.

90. Başakşehir takımından Hasan Ali Kaldırım sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

 

 HABER MERKEZİ