Antalyaspor adına kader günü

Transfer sezonunun son gününe gelinirken, Antalyaspor adına kader günü yaşanıyor. Bütün mesaisini transfer engelini kaldırmak için harcayan Kırmızı-Beyazlılar, sorunun aşılmasının ardından bugün üst üste imzaları atmayı planlıyor. Yapılacak hamlelere göre Kosovalı stoper Amar Gerxhaliu’nun kiralık olarak gönderilmesi de gündeme gelecek.

82 gün süren transfer döneminin 74 gününü tahtası kapalı olarak geçiren Antalyaspor için kader gününe gelindi. 7 Ağustos’ta açılan, 14 Ağustos’ta tekrar kapanan transfer tahtası, geçtiğimiz pazartesi günü açılıp, Salı günü tekrar kapanmıştı. Son ceza Dario Saric’ten gelirken, Boşnak futbolcunun 350 bin Euro olan alacağı için bir ödeme planı üzerinde pazarlıklar hızla başladı. Peşinat konusunda uzun süren pazarlıkla muhatap olan Kırmızı-Beyazlılar, bu sorunu aşmanın ardından hızla transferlere imza atmayı planlıyor.
TRANSFER PLANI
Transfer sezonunun son gününe girilirken, Kırmızı-Beyazlıların ana hedefi sol bek ve orta saha takviyesi olurken, sürpriz bir stoper hamlesi de yapılabileceği gelen haberler arasında yer aldı. Sol bek için Ezgjan Alioski ile önemli mesafe kat eden Akrep, orta saha ve stoper konusunda henüz son noktayı koyamadı.
AMAR GİDEBİLİR
Hali hazırda kadrosunda 12 yabancı bulunan Antalyaspor’da sol bek ve orta saha transferi için yabancı isimler üzerinde durulurken, stoper takviyesi de olması halinde yabancı sınırı aşılacak. Beşiktaş forması giyen Daniel Amartey isminin gündeme geldiği Antalyaspor’da bu bölge için bir takviye yapılması halinde tasarruf Amar Gerxhaliu üzerinden yapılacak. Geçen sezonun ilk devresinde de yabancı kontenjanına takıldığı için lisansı çıkarılmayan 22 yaşındaki futbolcunun bu kez kiralık olarak gönderilmesi gündeme taşınacak.