ANTALYASPOR’A ZAFER YAKIŞIR

RİZE'DE KRİTİK MÜCADELE! AKREP, TELAFİ PEŞİNDE

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Saat 16.00'da Çaykur Didi Stadyumu’nda başlayacak mücadeleyi, hakem Halis Özkahya yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya kötü bir başlangıç yapan ve şu ana kadar galibiyet kazanamayan Antalyaspor, yarın deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta evinde Beşiktaş ile karşılaşan ve sahadan 6-2'lik mağlubiyetle ayrılan kırmızı beyazlılarda hedef zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmek. Hafta içi yapılan antrenmanlarla bu maçın hazırlıklarını tamamlayan ve bugün uçakla Trabzon'a oradan da karayolu ile maçın oynanacağı Rize'ye geçen kırmızı beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.

EKSİKLER DÜŞÜNDÜYOR
Zorlu mücadele öncesi Antalyaspor'da sakatlığı devam eden Celustka'nın yanısıra kart cezalısı Doukara ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Cissokho kadroya alınmadı. Antalyaspor’da devre arası Galatasaray’dan transfer edilen Tarık Çamdal ise ilk kez kadroda kendisine yer buldu. Henüz hazır olmadığı belirtilen Tarık Çamdal’ın, Cissokho’nun kadro dışı kalmasının ardından kafileye dahil edildiği belirtildi.

KISITLI KADRO ZORLUYOR
Hafta içerisinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "3 maçlık periyoda baktığımızda zor bir maç periyodu var. Bu 2 maçtan alacağımız galibiyetler hem takımı hem de şehri çok rahatlatacak" demişti. Öte yandan Rizespor karşısında Bülent Korkmaz tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer aldı: Boffin, Ferhat, Diego, Salih, Nazım, Tarık, Bahadır, Osman, Zeki, Yekta, Charles, Hakan, Chico, Doğukan, Harun, Serdar, Drole, Amilton, Fredy, Mevlüt, Sergen.

ANTALYASPOR ÜSTÜN
Öte yandan iki takım arasında oynanan maçlara bakıldığında ise Antalaspor'un üstünlüğü dikkat çekiyor. Bugüne kadar oynanan 18 karşılaşmanın 8’inden 3 puanla ayrılan Antalyaspor, 5 maçtan 1 puan çıkarırken, 5 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Rize'de oynanan 8 maçta da Antalyaspor'un üstünlüğü dikkat çekti. Deplasmanda oynanan 8 maçın 4'ünü kazanan kırmızı beyazlılar, 1 maçtan beraberlikle, 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı.

DÜDÜK ÖZKAHYA’NIN
Rizespor karşısında son yenilgisini 2015-2016 sezonunda Rize’de 5-1’lik skorla alan Antalyaspor, bu tarihten sonra oynanan biri hazırlık maçı olmak üzere 5 karşılaşmada ise mağlubiyet yüzü görmedi.
Yarın saat 16.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda başlayacak mücadeleyi, Halis Özkahya yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Hakan Yemişken yapacak.